Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus senamiesčio auroje su mylimąja susituokė Martynas Starkus (nuotraukos)

Žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas Martynas Starkus saulėtą ketvirtadienio popietę viename uždarame Vilniaus senamiesčio kieme sumainė žiedus su mylimąja „Forum Palace“ direktore Kotryna Naprušyte. Pora savo santykius įteisino santuoka, prieš pasaulį išvystant bendram meilės vaisiui.
Martyno Starkaus ir jo mylimosios Kotrynos Naprušytės vestuvės
Martyno Starkaus ir jo mylimosios Kotrynos Naprušytės vestuvės / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Saulėta karšta diena puikiai tiko jaukiai šeimos šventei, kuriai buvo pasirinktas ypatingą dvasią turintis Vilniaus senamiestis. Ant vešliai žaliuojančios žolės sustatyti staliukai su baltomis staltiesėmis kvietė garsius svečius ir poros artimuosius prisėsti ar pastovėti šalia su šampano taure rankoje. Gausiai susirinkusiems mažiesiems šventės svečiams buvo specialiai paruoštas vaikų stalas, prie kurio stovėjo pripučiami vaikiški baldai.

Pasveikinti jaunavedžių atėjo prodiuseris Rolandas Skaisgirys, grupės ŽAS nariai Bilas ir Choras su draugėmis, Haroldas Mackevičius, Linas Kunigėlis, Samas su antrosiomis pusėmis ir kiti. Poros liudininkais buvo pakviestas būti ištikimas M.Starkaus kelionių po pasaulį draugas Vytaras Radzevičius su žmona Laisve.

Vestuvių ceremonija vyko po atviru dangumi, o svečius ir jaunuosius nuo kaitrių saulės spindulių saugojo šventiškai balta palapinė. Puošniais kaspinais puoštos kėdės svečiams ir multiinstrumentalisto Andriaus Kulikausko gyvai atliekama muzika sukūrė ypatingą aurą, kurioje vienas kitam amžiną meilę prisiekė M.Starkus ir K.Naprušytė.

Pamatę jaunavedžius, svečiai juos sutiko plojimais, o kiemelyje prieš ir po ceremonijos skambėjo grupės „The Beatles“ romantiškoji daina „All You Need Is Love“. Mažieji šventės padėjėjai mėtė rožių žiedlapius prieš ilga balta suknele pasipuošusią nuotaką ir juodu kostiumu vilkintį jaunikį, kurį į ceremonijos vietą atlydėjo dukrelė Martyna iš pirmosios santuokos. Porą į bendrą gyvenimą pakvietė ne tik Civilinės metrikacijos biuro darbuotoja – palaiminimą suteikė ir kunigas.

Televizijos vedėjui ši santuoka – antroji, o jo nuotakai – pirmoji. M.Starkus iš pirmosios santuokos turi dukrą Martyną.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Martyno Starkaus ir jo mylimosios Kotrynos Naprušytės vestuvės
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Martyno Starkaus ir jo mylimosios Kotrynos Naprušytės vestuvės

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius