Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus geležinkelio stotyje praeivius stebino Kalėdų Seneliai ir mimai

Vilniuje tęsiasi iniciatyva „Būk geras visus metus“. Antradienį geležinkelio stotyje praeivius stebino bendras mimų ir Kalėdų Senelių pasirodymas, kurio metu Kalėdų Senelių kostiumus vilkintys savanoriai kvietė žmones pažadėti būti gerais visus metus. Simboliškai prisižadėję praeiviai sulaukė malonaus atlygio – jiems skirto mimų pasirodymo bei riestainio su gerumo citata.
Mimai
Mimai / Organizatorių nuotr.

„Per pusvalandį gerais visus metus būti pažadėjo pusšimtis žmonių, išdalijome visą pintinę riestainių, prie kurių buvo pririšti lapeliai sužinomų žmonių mintimis apie gerumą. Net ir skubantys į ar iš geležinkelio stoties noriai stabtelėdavo pasižiūrėti mimų pasirodymų, bendravo, domėjosi, kas ir kodėl čia vyksta“, – sako viena iš akcijos iniciatorių Justina Vaitiekūnaitė.

Pasirodymas geležinkelio stotyje – viena iš keturių šią savaitę vykdomų socialinių akcijų. Gerumo misijos tikslas – skleisti žinią apie gerų darbų darymo svarbą ir priminti, kad sunkiau gyvenantiems žmonėms pagalba yra reikalinga visus metus.

VIDEO: Kalėdų Senelių ir mimų pasirodymas Vilniaus Traukinių Stotyje
Ši netikėta akcija – jau antroji šią savaitę. Pirmadienio pavakarę Vilniaus gyventojus ir miesto svečius nudžiugino Kalėdų Senelių kostiumais vilkinčių iniciatyvių jaunuolių. Kudirkos aikštėje susirinkę Kalėdų Seneliai sušoko nuotaikingą šokį ir taip pradėjo simboliškai pavadintą „Gerumo savaitę“.

VIDEO: Kalvarijų turguje apsilankę vilniečiai sulaukė dovanų iš Kalėdų Senelių-50af3794248d9

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius