-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniaus „Žalgirio“ vartininkas Saulius Klevinskas vedė verslininkę Simoną Stunžėnaitę

Vilniaus futbolo klubo „Žalgiris“ vartininkas Saulius Klevinskas (32) vedė savo mylimąją, verslininkę Simoną Stunžėnaitę (33). Pora vestuves atšventė dar penktadienį, o Civilinę santuoką įregistravo šį trečiadienį Vilniaus santuokų rūmuose.
 Saulius Klevinskas ir Simona Stunžėnaitė
Saulius Klevinskas ir Simona Stunžėnaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Mylimąją S.Stunžėnaitę S.Klevinskas vedė vos po 7 mėnesių draugystės. Kaip Žmonės.lt pasakojo nuotaka, poros pažintį nulėmė bendri pažįstami.

„Susipažinome prekybos centre, kavinėje. Tai nutiko prieš septynis mėnesius“, – šypsodamasi pasakojo S.Stunžėnaitė, po vestuvių tapusi Simona Klevinske.

Pora padraugavo vos daugiau nei pusmetį, ir štai, jau yra vyras ir žmona. „Metai jau nebe tie – ko čia laukti? Susitikome, viskas vienas kitam tiko, Saulius pasiūlė susituokti ir viskas. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio... Jis pasipiršo gegužę, Barselonoje, kai atostogavome. Nupirko žiedelį, priklaupė per pusryčius, man pačiai taip netikėtai. Taip ir susižadėjome... Anksčiau kalbėdavome, kad galime susieti savo gyvenimus. Tačiau, kad piršlybos įvyks Barselonoje, nesitikėjau. Ir dar per mano gimtadienį“, – Žmonės.lt pasakojo nuotaka.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Stunžėnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Stunžėnaitė

Paklausta, kuo gi Saulius ją taip iškart sužavėjo, Simona šypsojosi: „Jis labai vyriškas, labai supratingas, dėmesingas. Jis kitoks nei visi.“

Iš tiesų, trečiadienio popietę Vilniaus santuokų rūmuose laiminga pora viso labo „sutvarkė formalumą“ – stebint vien liudininkams, be jokių artimųjų ar bičiulių šalia susituokė oficialiai.

Tikrąją vestuvių šventę jie surengė kiek anksčiau, penktadienį – tada kelias dešimtis artimiausiųjų pakvietė į sostinės centre įsikūrusį „Stiklių“ viešbutį.

„Penktadienį buvo šventė šeimai ir draugams, o trečiadienį – oficialumas. Atšventėme iš anksto, nes tiesiog nespėjome pateikti pareiškimų santuokai registruoti... Tiek daug reikalų buvo, tiek bėgimo, o ir nepagalvojome, kad tiek reikės laukti. Nunešėme pareiškimus, o anksčiausias galimas laikas tuoktis buvo trečiadienis. Ką darysi... Šventė jau buvo suplanuota“, – paaiškino S.Stunžėnaitė.

Šventę tada pora iškėlė jaukią, bet prabangią. „Mūsų šventė nebuvo didelė – susirinko apie 30 žmonių, kiek mažiau. Pavakarieniavome, skambėjo muzika... O sutemus, 22 valandą, liepsnojant žvakėms viešbučio kiemelyje vyko neoficiali vestuvių ceremonija. Ten susituokėme neoficialiai, ir su visais tęsėme vakarėlį. Grojo didžėjus, saksofonininkas, vyko šventė“, – pasakojo nuotaka.

Asmeninio albumo nuotr./Sauliaus Klevinsko ir Simonos Stunžėnaitės vestuvių šventės vieta
Asmeninio albumo nuotr./Sauliaus Klevinsko ir Simonos Stunžėnaitės vestuvių šventės vieta

„Stiklių“ viešbutyje ji pademonstravo net du nuotakos įvaizdžius, abi sukneles jai kūrė dizainerė Aurelija Beliakaitė.

Nors po vestuvių madinga išvykti kur nors pakeliauti, bent kol kas naujai susikūrusi šeima jokių atostogų neplanuoja: „Saulius dabar labai užsiėmęs – jam sezonas, futbolo rinktinė... Matyt, keliausime tik gruodį. Bet dar nežinome, kur.“

O paklausta apie šeimos pagausėjimą Simona ir vėl šypsosi: „Pagalvojame apie tai, žinoma. Manau, gandrai atskris greitai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius