Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje gautas iškvietimas: į kino teatrą atriedėjo policijos šarvuotis

Antradienio vakarą Vilniaus Savanorių prospekte, prie kino teatro, praeivių dėmesį traukė neįprastas reginys. Prospektu atriedėjo policijos šarvuotis. Jam sustojus iš jo išlipo ir vienas po kito į kino teatrą raudonu kilimu žengė juodosios komedijos „Gautas iškvietimas 3“ policininkų ekipažai ir pats juostos režisierius Tadas Vidmantas.
„Gautas iškvietimas 3“ premjeros akimirka
„Gautas iškvietimas 3“ premjeros akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antradienį kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ surengta filmo peržiūra VIP svečiams. O žiūrovai kino teatruose juostą išvys nuo spalio 7 dienos.

Abiejose „Gauto iškvietimo“ dalyse vaidmenį kūrusi Ineta Stasiulytė Žmonės.lt sakė, kad šįkart filmas buvo kitoks: „Šįkart buvo didesnis biudžetas, ryškesnis makiažas ir ryškesnis personažas nei praeitame filme“, – juokėsi ji.

„Man patinka improvizuoti. Jeigu į rėmus įstato, tada sunku. O čia galėjau elgtis kaip norėjau“, – džiaugėsi Ineta.

TAIP SKAITYKITE: Trečiadienį tiesioginėje konferencijoje – „Gauto iškvietimo 3“ ekipažas Liva ir Kobretis

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Gautas iškvietimas 3“ premjeros akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

Mantas Katleris prisipažino, kad šįkart jam vaidinti buvo sunkiau.

„Vaidinau policininką. Buvo sunku. Man labiau patiko, kai turėjau mažiau scenų. O čia reikėjo vaidinti save, kaip policininką. Man būtų buvę lengviau suvaidinti ką kitą. Antraplaniai vaidmenys ar gėrimų nešiot man labiau patinka, – juokėsi Mantas. – Šiaip vaidyba yra sunkus dalykas. Aš vis kai kur pavaidinu ir man ne visada pavyksta.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Gautas iškvietimas 3“ premjeros akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė

Filme „Gautas iškvietimas 3“ – daugybė gyvenimiškų situacijų, kurias nuotaikingai įkūnija būrys pareigūnais virtusių garsių Lietuvos aktorių.

Tarp jų – Ineta Stasiulaitytė, Marius Repšys, Ramūnas Cicėnas, Gabrielė Malinauskaitė, Timūras Augucevičius, Leonardas Pobedonoscevas, prie komandos prisijungęs Mantas Katleris. Čia aktoriaus duonos paragavo ir krepšininkas Jonas Valančiūnas, Asta Valentaitė, Daina Bilevičiūtė ir kiti.

Kai kurie jų atvyko ir į premjerą. Aktoriai, režisieriai, dainininkai, mados, kultūros, pramogų pasaulio atstovai – tarp svečių buvo galima sutikti ne vieną žinomą žmogų.

Apie filmą

Į šią komediją gali eiti ir tie žiūrovai, kurie nematė pirmosios dalies. „Kas vyksta, supras ir nematę pirmos dalies. Čia, kaip ir pirmame filme – istorijos daug nėra. Svarbu nuoširdžiai pasijuokti“, – Žmonės.lt yra sakęs Tadas Vidmantas.

„Super“, „geriausias filmas pasaulyje“, „Kada bus parsisiųsti?“ – tokie epitetai lydėjo kontroversišką, nevienareikšmių vertinimų sulaukusį pirmąjį pilno metro Tado Vidmanto filmą „Gautas iškvietimas“.

Nepraėjus nei metams, į ekranus atkeliauja trilogiją užbaigianti antra serijos dalis – „Gautas iškvietimas 3“.

VIDEO: Į komedijos „Gautas iškvietimas 3“ premjerą režisierius ir aktoriai atvyko šarvuočiu

TAIP PAT SKAITYKITE: Tadas Vidmantas apie „Gautą iškvietimą 3“ – juodąjį humorą, Joną Valančiūną ir žmonos palaikymą

7-asis policijos komisariatas po pirmojo filmo sėkmės daro tai, ką pareigūnams tenka daryti itin retai – išleisti dideles sumas pinigų.

Neoficialiu komisariato šūkiu iš „Ginti, saugoti, padėti“ virtus „Pirkti, leisti, iššvaistyti“, pradeda aiškėti, kad laimės už pinigus nenusipirksi. Tačiau tai nereiškia, kad bandyti neverta.

VIDEO: Įvertinkite: paviešintas filmo „Gautas iškvietimas 3“ anonsas

TAIP PAT SKAITYKITE: Tado Vidmanto filmo „Gautas iškvietimas 3“ pristatyme – šūviai į garsenybes ir anonso premjera

Ekipažai lyg magnetas traukia bėdas, sudėtingiausius iškvietimus ir keblias situacijas, todėl pinigai tvirtose teisingumo rankose ilgai neužsibūna. Ar pinigai pakeičia žmones? Kuri pareigūnė laukiasi? Ar tikrai naujojo filmo pabaigos sulauks ne visi pamilti personažai?

Visa tai kūrėjai žada atsakyti dar smagesniame, dar įspūdingesniame ir dar daugiau žvaigždžių turinčiame vienintelės policijos komedijos Lietuvoje tęsinyje „Gautas iškvietimas 3“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tado Vidmanto naująją komediją pirmieji išvydo policininkai: labiausiai juokėsi iš juodžiausių scenų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius