-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje koncertavusi Chinawoman kurs Mariaus Ivaškevičiaus filmo „Santa“ garso takelį

Šie metai Lietuvos kino industrijai bus gausūs filmų. Nuo metus pradėjusios Kristinos Buožytės „Auroros“ iki rudenį pasirodysiančių Romo Zabarausko „We will riot“ ir Mariaus Ivaškevičiaus „Santa“. Būtent pastarasis režisierius nustebino savo filmo garso takeliui pasirinkęs garsią tamsių spalvų, bet romantiškos muzikos kūrėją Chinawoman.
Marius Ivaškevičius ir Chinawoman
Marius Ivaškevičius ir Chinawoman / Andriaus Ufarto ir Gretos Skaraitienės nuotr.

Tiesa, pastaroji šeštadienį melomanus „vaišino“ poetiškomis, Rytų Europos prieskonio turinčiomis baladėmis. Koncerto, kaip ir reikėjo tikėtis, pasiklausyti atkeliavo ir filmo „Santa“ režisierius M.Ivaškevičius.

Pasiteiravus, kaipgi jis atrado šią muzikantę, jis patikino, kad jos dainų klausėsi jau seniai, o pradėjęs statyti rudenį pasirodysiančią dramą suprato – Chinawoman puikiausiai tiks jos garso takeliui.

„Esu didelis jos muzikos gerbėjas, o pradėjęs statyti filmą supratau, kad jos stilistika ir nuotaika mano filme – ypatingai atitinka vienas kitą. Tad paėmiau ir parašiau jai elektroninį laišką, kuriame pasiūliau sukurti filmo garso takelį. Ir ji, peržiūrėjusi darbinę filmo versiją, sutiko“, – portalui Žmonės.lt pasakojo režisierius.

Tiesa, jis patikino, nors Chinawoman Lietuvoje trumpai lankėsi dar praėjusį rudenį, takelis dar nėra pradėtas kurti. Tačiau darbai tučtuojau ims judėti. „Po koncerto ji dar pasiliks porą dienų tam, kad mes galėtume aptarti garso takelį ir ji jau galėtų pradėti kurti. Tad belieka laukti, koks bus galutinis variantas“, – sakė M.Ivaškevičius.

Filmo „Santa“ siužetas

Filmo „Santa“ veiksmas vyksta šių laikų Lietuvoje ir Suomijoje. Per Kalėdų atostogas lietuvė Inga (akt. Sandra Daukšaitė-Petrulėnė) su savo septynerių metų sūnumi Vincu (akt. Ovidijus Petravičius) atvyksta į Rovaniemį – miestelį Suomijos šiaurėje – aplankyti Kalėdų Senelio, kuriuo dirbantis Jussi (akt. Tommi Korpela) įsimyli Ingą. Užsimezgęs romanas blaško įsimylėjėlius tarp Lietuvos ir Suomijos. Staiga viskas apsiverčia aukštyn kojom: Inga priversta kovoti dėl savo sūnaus gyvybės, o Jussi – atrasti vaiko pasaulio paslaptis.

Jūsų dėmesiui – Chinawoman daina „Vacation from love“:

VIDEO: Chinawoman daina „Vacation from love“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius