Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – merginų grožio varžytuvės su bikiniais ir seksualiais apatiniais

Mėgstantys gundančius vaizdus birželio mėnesį Vilniuje gali stebėti konkurso „Miss String Lietuva 2012“ dalyvių pasirodymus.
„Miss String Lietuva 2012“ konkurso akimirka
„Miss String Lietuva 2012“ konkurso akimirka / Organizatorių nuotr.

Naktiniame klube „Lithuanian Wild“ surengtose merginų grožio varžytuvėse dalyvės rungiasi demonstruodamos virvelinius apatinius ir maudymosi kostiumėlius. Šį penktadienį klubo lankytojų laukia antrasis „Miss String Lietuva 2012“ renginys.

Organizatorių nuotr./Miss String Lietuva 2012 konkurso akimirka
„Miss String Lietuva 2012“ konkurso akimirka

Po praėjusį penktadienį įvykusio pirmojo „Miss String Lietuva 2012“ etapo, klubo atstovai rengiasi lankytojų antplūdžiui. „Šis vasaros pradžios konkursas – vienas populiariausių mūsų klube. Juo pasigrožėti susirenka labai daug žmonių“, – pasakojo „Lithuanian Wild“ administratorė Jelena Padvalnaja. Moteris prognozavo, kad ateinantį penktadienį žmonių bus dar daugiau, nes sugrįš pirmojo atrankinio konkurso žiūrovai ir ateis naujų, podiumu žengsiančių merginų palaikymo komandos. Į finalą pateks publikai labiausiai patikusios merginos, todėl palaikančių ir už merginas specialiose anketose balsuojančių žiūrovų kiekis labai svarbus.

„Per konkursą klube būna ypač gera atmosfera – kaip vasarą paplūdimyje, kai visi atsipalaidavę ir labai draugiški. O kur dar merginų, žengiančių podiumu, kerai – būna tikrai karšta. Ypač džiaugiamės, kad publika visuomet kultūringa“, – sakė Jelena Padvalnaja.

Organizatorių nuotr./Miss String Lietuva 2012 konkurso akimirka
Organizatorių nuotr./„Miss String Lietuva 2012“ konkurso akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius