Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plauktynių „Barakuda 2011“ organizatorius Mindaugas Stasiulis: pasijuokėme iš vyrų, kurie perka gumines moteris

Penktadienį Vilniuje, prie Baltojo tilto, surengtos radijo stoties M-1 inicijuotos vyrų plauktynės Nerimi ant pripučiamų moterų „Barakuda 2011“. 20 drąsiausių, šalto vandens nepabijojusių vyrų pasiryžo susikauti dėl pagrindinio 2 tūkst. litų prizo. Jį pelnytai išplėšė 26 metų šiaulietis Liudas Pėstininkas.
„Barakuda 2011“
Plauktynių organizatorius M.Stasiulis (dešinėje) turėjo klausimų nugalėtojui L.Pėstininkui ir jo „partnerei“ Vaidai / BFL/Tomo Lukšio nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./ Barakuda 2011
„Barakuda 2011“ akimirka

Šio renginio pagrindinė idėja skelbė, kad tikri vyrai turi mylėti tikras moteris, o su guminiais žaisliukais tik plaukioti.

Gudriausi – greičiausi

Plaukdami pasroviui upe ant pripučiamų moterų varžybų dalyviai įveikė ketvirtį kilometro. Pasižiūrėti šio pikantiško reginio susirinko gausus būrys smalsuolių, varžybas įamžinusių filmavimo kameromis, fotoaparatais ir mobiliaisiais telefonais. Renginio metu vyko įvairių atrakcijų žiūrovams: vyrai rungėsi, kuris ilgiau išlaikys iškeltą plytą, moterys – kuri toliau nusvies guminį batą.

Rungtynių dalyviai tikino, kad Neries vanduo nebuvo toks šaltas, koks atrodė, o dėl kūną užplūdusio adrenalino šaltį pajusti buvo dar sunkiau.

Dalyviai stebino išradingumu: pripučiamas moteris plaukdami jie laikė ne tik rankomis, pasikišę po savo kūnu, bet ir suspaudę kojomis. Pastarasis būdas pasiteisino – turėdami laisvas rankas tokie plaukikai finišo virvę pasiekė pirmieji.  

VIDEO: „Barakuda 2011“ plaukimo varžybos Neries upėje

Plauktynių nugalėtojas L.Pėstininkas prisipažino šiam konkursui atsakingai ruošęsis: sporto klubo baseine treniravosi plaukti prisirišęs vaikišką gelbėjimosi ratą ir vaikišką liemenę. Vyras, kurį į renginį užregistravo žmona Vaiva, patikino čia dalyvavęs ne dėl pinigų, o dėl pačios idėjos. Paklaustas, kam panaudos laimėtus pinigus, vyras juokėsi, kad turbūt pirks cemento.

„Visi, net vaikai mato, kad tai yra nekalta, nėra jokio seksizmo, viskas paprasta. Galiausiai pasijuokėm iš tų vyrų, kurie perka tas gumines moteris kitiems tikslams. Tai yra baisu.

Visi rungtynių dalyviai savo plaukimo „partnerėms“ turėjo sugalvoti vardus. Renginio vedėjas Mindaugas Stasiulis juokėsi, kad plauktynėse dalyvavo daug draugių iš Rusijos – dauguma varžybų dalyvių pripučiamas moteris pakrikštijo rusiškais vardais.

Nieko gėdinga nemato

Plauktynių organizatoriaus M.Stasiulio teigimu, jokių neigiamų ar gėdingų šio renginio pusių ieškoti nederėtų – kad nešokiruotų žiūrovų, pripučiamos moterys iš sekso prekių parduotuvės buvo „aprengtos“ firminiais radijo stoties marškinėliais.

„Visi, net vaikai mato, kad tai yra nekalta, nėra jokio seksizmo, viskas paprasta. Galiausiai pasijuokėm iš tų vyrų, kurie perka tas gumines moteris kitiems tikslams. Tai yra baisu“, – patikino renginio organizatorius. Juokdamasis M.Stasiulis patikino, kad jo namuose pripučiamos moters nerastume – „yra tik tikra“.

Šios plauktynės įvyko Nacionalinės vyro dienos šventės proga, į jas iš viso užsiregistruoti panoro daugiau nei 200 vyrų, iš kurių buvo atrinktas tik dešimtadalis. M.Stasiulis prisipažino, jog iš pradžių buvo nuogąstauta, ar vyrai išdrįs aktyviai registruotis į plauktynes, tačiau rezultatai pranoko lūkesčius.

„Registracija vyko „kaip iš pypkės“, paskui ją net sustabdėm, kad nebūtų per daug nusivylusių žmonių. Kaip matėt, čia atvažiavo atletai, visi puikūs plaukikai“, – patikino programų direktorius.

BFL/Tomo Lukaio nuotr./Barakuda 2011
BFL/Tomo Lukšio nuotr./„Barakuda 2011“ akimirka

Rengs ir kitąmet

Radijo stoties M-1 inicijuotame  internetiniame referendume Nacionalinei vyro dienai dienai pritarė 18 000 klausytojų. Pasak M-1 programų direktoriaus Mindaugo Stasiulio, ir vyrams reikia tokios dienos, kai jie galėtų „namo grįžti vėliau, nei įprasta, o damos tarpduryje pasitiktų ne su kočėlu, bet su gėlėmis“. Švęsti Nacionalinę vyro dieną buvo numatyta paskutinį gegužės mėnesio penktadienį, šiemet tai – gegužės 27-oji.

M.Stasiulis patikino, jog plauktynės „Barakuda 2011“ – tikrai ne paskutinės. Planuojama, jog kitąmet renginys bus masiškesnis.

„Tie, kurie čia buvo, manau, visai gerai praleido laiką, nes buvo tiesiog linksma žiūrėti kaip tai vyksta. (...) Kitais metais užsibrėšim padaryti renginį su dideliu koncertu, kad žmonės turėtų ką veikti, kaip praleisti čia kelias valandas“, – kalbėjo organizatorius.

Iki vyrų plauktynių Nerimi likus savaitei, M-1 laidų vedėjai M.Stasiulis ir Gedas Saročka patys išbandė neįprasta plaukimo būdą su pripučiama moterimi ir sėkmingai įveikė daugiau nei 200 metrų.

„Ir mums, ir bobutėms, kurios sėdėjo Valakampiuose buvo labai linksma – jos kvatojo, šokinėjo, todėl mes supratome, kad rengiant šį konkursą bus viskas gerai“, – prisiminė M.Stasiulis.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./ Barakuda 2011
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./ „Barakuda 2011“ akimirka

Netrukus bus papildyta video.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius