-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniuje susituokė „Freaks on Floor“ lyderis Justinas Jarutis ir jo išrinktoji manekenė Justina Čėsnaitė

Šeštadienį Švento Kryžiaus bažnyčioje Vilniuje vienas kitam amžiną meilę prisiekė grupės „Freaks on Floor“ lyderis Justinas Jarutis ir jo išrinktoji, manekenė Justina Čėsnaitė, praneša Žmonės.lt.
Justino Jaručio ir Justinos Čėsnaitės vestuvės
Justinas Jarutis ir Justina Čėsnaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justino Jaručio ir Justinos Čėsnaitės vestuvės
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Justina Čėsnaitė

Pustrečių metų draugavusi pora tuokėsi tik bažnyčioje – į jaukią ceremoniją susirinko jaunavedžių pakviesti artimiausi giminaičiai ir draugai.

Pirmasis jaunavedžiams tekęs išbandymas – oras, mat jis iki pat vestuvių ceremonijos buvo itin permainingas: lietų keitė sniegas, o trumpai sušvitusią saulę – šlapdriba.

„Tokį mėnesį tuokėmės, žinojome, kad gali išpulti visoks oras. Nieko tokio, juk tai dalykas, kurio negali kontroliuoti“, – ranka numojo J.Čėsnaitė.

Tiesa, prieš pat ceremoniją lietus kuriam laikui liovėsi, o debesys prasisklaidė. Jaunavedžiams išėjus iš bažnyčios akimirką netgi nušvito saulė, kas sukėlė dar didesnes šypsenas naujai šeimai.

Priesaika – tik bažnyčioje

Pirmas į bažnyčią atvyko jaunikis: jis atvažiavo senoviniu klasikiniu raudonos spalvos „Alfa Romeo“ automobiliu. Kiek vėliau, prieš pat ceremoniją, atvyko ir elegantiškai pasipuošusi jaunoji. Prie altoriaus ji žengė gyvai skambant giesmei „Hallelujah“.

„Į santuoką žiūrime rimtai: laikome save tikinčiais žmonėmis, todėl tikime ir amžina santuoka prieš Dievą. Atvirai pasakius, niekada negalvojau, kad norėsiu susituokti santuokų rūmuose – į vestuves mes žiūrime gal net kiek idiliškai, todėl norėjosi ypatingesnio jausmo bei vietos“, – šypsojosi Žmonės.lt kalbintas J.Jarutis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justino Jaručio ir Justinos Čėsnaitės vestuvės
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justinas Jarutis

Jam antrino ir Justina: „Sakralumas ir bažnyčios didybė – labai gražu. Visada save įsivaizdavome tuokiantis tik bažnyčioje, abejonių jokių nekilo.“

Pasiteiravus, ar daug nerimo naktų buvo išgyventa prieš vestuves, atlikėjas patikino, kad jaudulys – tik žengiant prie altoriaus, o belaukiant didžiosios gyvenimo šventės nerimo nebuvo. „Esame abu laimingi ir dėl vienas kito apsisprendę šimtu procentų. Kai dėl savo jausmų neabejoji, nėra dėl ko nerimauti“, – teigė laimingas jaunikis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justino Jaručio ir Justinos Čėsnaitės vestuvės
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justinas Jarutis ir Justina Čėsnaitė

Medų kopinės Tailande

Po santuokos nuotaka pasirinko vyro pavardę ir tapo Justina Jarute. „Madų nesivaikau, tokią pavardę pasirinkau todėl, kad man labai gražiai skamba“, – šypteli ji.

Madų mergina nesivaikė ir „nuotakos kančių“ nepatyrė besirinkdama ir vestuvinę suknelę – ją likus maždaug trims mėnesiams iki vestuvių įsigijo vienoje Italijos parduotuvėje. Žengiant prie altoriaus veidą ji buvo uždengusi ilgu baltu nuometu.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justinas Jarutis ir Justina Česnaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justinas Jarutis ir Justina Česnaitė

„Ji nėra kokio nors žinomo prekės ženklo, nes visada žinojau, kad per vestuves norėsiu atrodyti paprastai – nemanau, kad save reikia slėpti po nėriniais ir įvairiomis įmantrybėmis. Man patinka paprasta balta mano suknelė“, – šypteli.

Vos tik atšokę vestuves laimingi jaunavedžiai jau kitą dieną sės į lėktuvą ir medaus kopinėti išvyks į Aziją. „Apie Tailandą nė vieno blogo atsiliepimo nesame girdėję, todėl jį ir pasirinkome savo atostogoms. Beprotiškai norisi pabūti gamtoje, dviese pakeliauti ir kartu pailsėti“, – sakė Justina.

Žmonės.lt primena, kad pora draugauti pradėjo 2012-ųjų pabaigoje, o po pusantrų metų draugystės susižadėjo.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justino Jaručio ir Justinos Čėsnaitės vestuvės
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justino Jaručio ir Justinos Čėsnaitės vestuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius