Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje susituokė TV prodiuserė Goda Skačkauskaitė ir jos išrinktasis Andrius Jokubaitis

Rugpjūčio 15 dieną, kuomet visoje Lietuvoje yra švenčiamos Žolinės, TV projektų vykdomoji prodiuserė Goda Skačkauskaitė (29) atsimins ir po daugelio metų, apie ją pasakos savo vaikas ir anūkams. Šią dieną moteris savo gyvenimą amžinais meilės saitais susiejo su savo mylimuoju Andriumi Jokubaičiu (22).
Goda Skačkauskaitė ir Andrius Jokubaitis
Goda Skačkauskaitė ir Andrius Jokubaitis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Šių metų pradžioje susižadėjusi pora vestuves, kaip ir tikėjosi, dar spėjo surengti šią vasarą. „Esu prietaringa ir tikiu, kad tai padaryti reikia per metus nuo sužadėtuvių“, – anksčiau yra sakiusi moteris.

Goda ir Andrius svarbiausiai gyvenimo šventei pasirinko Vilniuje esančią Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo dominikonų bažnyčią. Vestuvių ceremonijos metu nuotaka vilkėjo dizainerio Egidijaus Rainio kurtą suknelę, jos šukuosena rūpinosi bičiulis Valerijus Gigevičius.

Goda Skačkauskaitė
Goda Skačkauskaitė

Kadangi Goda yra TV prodiuserė, nenuostabu, kad filmavimo kameros sekė paskui ją iki altoriaus. Jomis užfiksuota laimingiausia poros gyvenimo diena neabejotinai bus rodoma draugams ir giminėms dar ne kartą.

Šventėje dominavo mėlyna spalva, kurios atspalvių akcentais pasipuošė dauguma vestuvių svečių.

Bažnyčios kieme išeinančių jaunavedžių bei šventės svečių laukė paruoštas gėrimų ir užkandžių stalas, filmavimo kamera ir muzikinį foną kūręs styginių duetas.

Pasveikinti jaunavedžių atvyko ir Saulius Urbonavičius-Samas su žmona Kristina, Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė, buvusi TV3 viešųjų ryšių vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

Jaunavedžiams išėjus iš bažnyčios, draugai ir artimieji juos apibarstė rožių žiedlapiais ir netrukus pradėjo teikti gėles, dovanas, linkėti ilgo ir gražaus gyvenimo kartu.

Pirma santuoka, po to – vaikai

Anksčiau su Žmonės.lt apie sužadėtuves kalbėjusi Goda atviravo, kad tą lemtingą akimirką jaudulys užvaldė tiek ją, tiek Andrių.

„Abiem drebėjo kojos: Andriui teko ruoštis ir išgyventi tą laukimą, o man suvokti, kas vyksta. Emocijos liejosi per kraštus“, – sužadėtinės statusu anuomet džiaugėsi G.Skačkauskaitė.

Tuomet, paklausta apie šeimos pagausėjimą, Goda patikino, kad pirmiausia jiems – vestuvės, o tik tuomet bus galima galvoti ir apie atžalas.

Godos Skačkauskaitės ir Andriaus Jokubaičio vestuvės
Godos Skačkauskaitės ir Andriaus Jokubaičio vestuvės

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius