Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 30 /19:29

Vilniuje susituokė Vilius Alesius iš „Skamp“ ir aktorė Eglė Driukaitė

Šeštadienio popietę Vilniaus Kristaus Karaliaus ir šv. Kūdikėlio Jėzaus Teresės bažnyčioje susieti gyvenimus šventais santuokos saitais ryžosi grupės „Skamp“ narys Vilius Alesius ir jo mylimoji, aktorė Eglė Driukaitė.
Vilius Alesius ir Eglė Driukaitė
Vilius Alesius ir Eglė Driukaitė / Vinco Alesiaus nuotr.

Daugiau kaip aštuonerius metus kartu buvusi pora niekuomet apie asmeninius santykius viešai nekalbėjo – praėjusių metų pavasarį E.Driukaitės ranką papuošė baltojo metalo  žiedas su maža, baltos spalvos akute. „Gal jis ir kažką reiškia, bet aš nelabai noriu to komentuoti...“ – nuo klausimo apie šio žiedo prasmę tada išsisukinėjo V.Alesius. Nors pora sužadėtuvių fakto nepatvirtino, artimiausių bičiulių gretose tai nebuvo jokia paslaptis. Maža to, 32-ejų V.Alesius ir 31-erių E.Driukaitė, seriale „Mano mylimas prieše“ vaidinanti vilioklę Mildą, ne pirmus metus gyvena kartu.

Apie artėjančias vestuves V.Alesius spaudai pasakoti nebuvo linkęs, mat tai – asmeninė šventė, kurios jiedu su E.Driukaitė nenorėjo atverti visam pasauliui.

Kartu su vyru Viktoru vestuvėse apsilankiusi Živilė Diavara 15min.lt sakė, kad pirmą popiet prasidėjusi vestuvių ceremonija mažoje medinėje Pavilnio bažnytėlėje buvo labai jauki. „Jaunoji atrodė labai gražiai, vilkėjo ilga balta suknele, jos niekas iš dizainerių nerengė. Dalyvavo artimiausi draugai ir giminačiai. Vestuvės buvo labai jaukios, pačių artimiausių apsuptyje, žinoma, buvo ir visa grupė „Skamp“, tik šįsyk jie nedainavo“, – pasakojo šventės viešnia.

Tiek Didžiuliai, tiek Diawaros savo vaikų į bažnyčią nesivedė ir paliko mažuosius namuose. Po tuoktuvių bažnyčioje jaunieji keliavo fotografuotis į Belmontą, o vėliau kartu su svečiais pasiplaukiojo garlaiviu. „Saulutė labai švietė, tik paskui, pačioje pabaigoje gavome lietaus“, – pasakojo Živilė.

Po pasiplaukiojimo jaunavedžiai bičiulius pakvietė į vakarėlį buvusiuose Vilniaus geležinkelininkų kultūros rūmuose Kauno gatvėje, aktyvaus laisvalaikio centre K.A.B.L.Y.S, kurio vienas įkūrėjų – V.Alesius.

Laiko patikrinta meilė

V.Alesius iki šiandien buvo vienintelis nevedęs „skampas“. Dainininkė Erica Jennings su muzikantu Jurgiu Didžiuliu susituokė 2007-aisiais, o Victoras Diawara su žmona Živile – 2009-ųjų rudenį. Abi poros jau susilaukė vaikų, tad tik laiko klausimas, kada į jaunų tėvų gretas stos ir Vilius.

Ilgus metus gražią draugystę puoselėję Vilius ir Eglė susipažino kūrybinėse dirbtuvėse Juodkrantėje, kuriose dalyvavo aktoriai, režisieriai ir prodiuseriai. Meile iš pirmo žvilgsnio tikinti Eglė yra sakiusi, kad jai vestuvės yra vienas iš svarbiausių žingsnių gyvenime.

„Kartais užtenka pažiūrėti žmogui į akis ir pajunti, kad pažįsti jį jau šimtą metų. Mūsų istorijos gal ir nepavadinčiau meile iš pirmo žvilgsnio, juk kas galėjo patikėti... Tuo metu grupė „Skamp“ buvo labai populiari. Kai susipažinau su Viliumi, supratau, koks jis paprastas, žemiškas, jokių žvaigždžių ligos požymių. Kita vertus, moteris gali užkariauti bet kurį vyrą, reikia tik pasikliauti savo širdimi ir moteriška intuicija“, – žurnalui „Privatu“ 2009-ųjų gruodį kalbėjo E.Driukaitė.

Tuomet ji prasitarė jaučianti spaudimą tuoktis, bet teigė besistengianti į tai jautriai nereaguoti. „Žinau tokių porų, kurios susituokė ir santuokoje išgyveno trumpiau nei mes su Viliumi draugaujame. Jie išsiskyrė, o mes vis dar kartu. Vėliau bus, kaip bus. Tai vienas iš svarbiausių gyvenimo sprendimų, todėl jei bus vestuvės, tegul jų netemdo jokios dvejonės“, – sakė aktorė. Tad šeštadienį Dievo akivaizdoje tapo akivaizdu, kad porai jokių abejonių nebeliko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius