-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta ir Vilius Tarasovai Jonines sutiks koncertuodami Kanadoje

Kai šį birželį trumpiausią vasaros naktį visos Lietuvos įsimylėjėlių porelės ieškos paparčio žiedo, Joninės bus švenčiamos ir tolimojoje Amerikoje. Kanados mieste Kalgaryje lietuvišką dvasią skleis ir dainomis čia įsikūrusius lietuvius džiugins Violeta ir Vilius Tarasovai.
Violeta ir Vilius Tarasovai
Vilius ir Violeta Tarasovai / A. Venskaus nuotr.

Koncertuoti Kalgaryje gyvenantiems lietuviams atlikėjai buvo pakviesti dar praėjusių metų spalio mėnesį, kuomet viešėjo Kanadoje.

„Į koncertą tuomet buvo atvažiavę daug svečių, visiems labai patiko, todėl ir pasiūlė mums koncertuoti Kalgaryje. Siūlėme koncertą surengti dar tada, nes galėjome likti Amerikoje savaitę, tačiau jiems nepavyko visko taip greitai suorganizuoti“, – Žmonės.lt pasakojo Vilius. Todėl koncertas už Atlanto gyvenantiems lietuviams buvo perkeltas į birželio mėnesį.

Deja, nors bilietai į Kanadą jau užsakyti, atlikėjams nuo to galvos mažiau neskauda. Kaip sakė V.Tarasovas, skrydžiai labai nepatogūs, oro uostose, laukiant kito lėktuvo, reikės praleisti po 9 valandas. „Aš dar šiaip taip atlaikau tokias keliones, tačiau Violeta jas ypač sunkiai perneša. Po to jai reikia poros dienų, kad atsigautų“, – dėl savo žmonos jaudinosi Vilius. Todėl pora bando ieškoti kitų bilietų, kad kelionėje reikėtų praleisti kuo mažiau laiko.

Gražia gamta ir kalnais Kalgaryje norinti pasimėgauti pora į Ameriką skris vieni, vaikus palikę rūpestingų senelių priežiūroje. Violetos mama iš Vilniaus atvažiuos į Klaipėdą, o Viliaus tėvai gyvena visai šalia poros.

Viganto Ovadnevo nuotr./Vilius ir Violeta Tarasovai
Viganto Ovadnevo nuotr./Vilius ir Violeta Tarasovai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius