-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Štenger: „Buvau pasiekusi bedugnę, tačiau tikiu – dabar manęs laukia pakilimas“

Nuo praėjusių metų kovo 11-osios, kuomet žiniasklaidoje garsiai nuskambėjo Violetos ir Edmundo Štengerių šeimos konfliktas, kai Mundį jo žmona apkaltino smurtavus, Violeta Štenger vengė viešumos. Tačiau prieš keletą dienų moteris neatsispyrė bičiulės Daivos Janulaitytės-Günther pakvietimui ir dalyvavo dizainerės Audronės Bunikienės kolekcijos pristatyme.
Violeta Štenger
Violeta Štenger / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Aš niekada nenorėjau viešumo, to labiau vyras troško. Jis tai mėgo, o aš, kaip jo žmona, turėjau vyrą palaikyti“, – portalui Žmonės.lt sakė Violeta.

Moteris pasakojo dirbanti konstruktore-modeliuotoja. „Tenka ir interjero dizaino imtis, tačiau mano darbas susijęs su tuo, kas žmonių gyvenimą daro gražesnį“, – pasakojo moteris, kuri 1991 m. dalyvavo konkurse „Mis Lietuva“ ir tapo pirmąja vicemis. Violeta Malevska taip pat yra iškovojusi Gražiausios lenkaitės titulą.

Violeta Štenger (kairėje) ir Daiva Janulaitytė-Günther
Violeta Štenger (kairėje) ir Daiva Janulaitytė-Günther

V.Štenger prisiminė, kad atsisveikinusi su profesionaliu sportu ir atsisakiusi kulkinio šaudymo, ji išsaugojo sportinį azartą, todėl ji ir nusprendė dalyvauti grožio konkurse: „Nors ir dalyvavau grožio konkursuose, tačiau viešumo niekada nesiekiau.“

Paklausta, kokia situacija yra jos šeimyniniame gyvenime, Violeta prisipažino tikinti, kad pagaliau pajudės skyrybų dokumentų sutvarkymo reikalai.

„Dar tik pati pradžia, bus pradėtas oficialus skyrybų procesas“, – portalui Žmonės.lt sakė V.Štenger. Moters teigimu, ji nepalaiko jokių santykių su vis dar oficialiu sutuoktiniu.

Atėjęs pavasaris padvelkė ir Violetos gyvenime. Moteris teigė, kad šiuo metu gyvena pavasariškomis nuotaikomis: „Tikiu, kad gyvenime būna visokių etapų: būna juodų, būna baltų. Kartais nusileidi į bedugnę ir pasieki dugną, tačiau po to pakyli. Prieš mano akis – pakilimas, jo ir laukiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius