Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virėjų kursus baigęs Raulis Mammadli: „Ateityje norėčiau būti dizainerė“

Transeksualas Raulis Mammadli, pastaruoju metu prisistatantis Agness Landau vardu, pirmadienį džiaugėsi naujais pasiekimais: azerbaidžanietis baigė virėjų kursus ir tai patvirtinantį sertifikatą.
Raulis Mammadli
Raulis Mammadli / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Agness Landau

Virėjo amato R.Mammadli mokėsi ištisus metus. Tiesa, priėmęs Žmonės.lt sveikinimus baigimo proga juokėsi, kad pavyzdingas mokinys nebuvo. „Ten buvo egzaminai, tik manęs juose nebuvo“, – kikeno Raulis. 

Vis dėlto dabar, baigės virėjų kursus, R.Mammadli įgytas žinias gali panaudoti plačiai: „Galiu, pavyzdžiui, pati dėstyti, dirbti restorane, būti barmene.“

Šiuo metu R.Mammadli svarsto, ką veikti toliau – galbūt studijuoti ką nors naujo, o gal ieškotis darbo – dar šį mėnesį jis metė kirpėjos darbą. „Nenorėčiau dirbti virėja – to mokiausi dėl savęs, kad būčiau gera šeimininkė – galėčiau sau pasigaminti skanaus maisto, draugams pagaminti. Ateityje norėčiau būti dizainerė – išleisti, pavyzdžiui, savo vardo marškinėlių liniją“, – atskleidė. 

Anot Raulio, jo marškinėlių kolekcija būtų išties kitoniška. „Lietuvoje, pastebėjau, parduodama mažai gražių drabužių. Mačiau, kad kažkoks dizaineris neseniai pristatė marškinėlių liniją, bet viskas atrodė labai paprastai – kaip iš „Gariūnų“, tik ant jų kažkas atspausdinta. Norėčiau, kad mano marškinėliai būtų originalūs ir visi suprastų, kad juos sukūriau aš“, – Žmonės.lt sakė R.Mammadli. 

Tiesa, neseniai Žmonės.lt savo planus emigruoti atskleidęs transeksualas tikina jų neišsižadėjęs, taigi ir išsvajota marškinėlių linija gali būti pristatyta ne Lietuvoje. „Yra penki miestai, apie kuriuos svarstau – galvoju, ar verta išvykti. Bendrauju su ten gyvenančiais žmonėmis ir aiškinuosi, kur būtų geriau. Tačiau turiu planų ir Vilniuje“, – sakė R.Mammadli. 

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius