-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vytautas Šapranauskas dėl projekto „X Faktorius“ pristatymo pajūrį trumpam iškeitė į Vilnių

Vasarą pajūryje leidžiantis aktorius ir laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas trečiadienio vakarą kartu su Sauliumi Urbonavičiumi-Samu ir Sauliumi Prūsaičiu trečiadienio vakarą dalyvavo projekto „X Faktorius“ pristatymo vakarėlyje.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / Luko Balandžio nuotr.
Luko Balandžio nuotr./Vytautas `apranauskas
Luko Balandžio nuotr./Vytautas Šapranauskas

Vasarišku įdegiu pasipuošęs V.Šapranauskas atrodė gerai nusiteikęs ir Žmonės.lt tikino atskubėjęs tiesiai iš Klaipėdos. „Vasarą bazuojuosi ten, o rytoj manęs laukia koncertas Palangoje. Šįvakar po renginio sėsiu į automobilį ir keliausiu atgal“, – sakė jis.

Nors projekto „X Faktorius“ vedliais tapo  ne tik V.Šapranauskas ir grupės „Happyendless“ lyderis S.Prūsaitis, bet ir Rūta Ščiogolevaitė bei Marijus Mikutavičius, pastariesiems atvykti sukliudė vasaros planai. „Rūta šiuo metu yra pajūryje, ten ji šiandien koncertuoja, juolab ji neturi automobilio, o su Šapru jie susipykę, tad negalėjo važiuoti vienu automobiliu“, – juokavo S.Urbonavičius-Samas. Jo teigimu, M.Mikutavičius šiuo metu taip pat yra pajūryje, tik ne dainuoja, o žvejoja.

Vakarėlio metu netrūko tuščių vietų, kaip juokavo Samas, taip yra dėl to, kad daug vietų išsipirko olimpinė Lietuvos sportininkų šeima.

V.Šapranauskas nepraleido progos patraukti per dantį S.Prūsaitį ir juokavo, kad turint žmoną dizainerę jam ant kostiumo trūksta garsiojo juodo drugelio.

„Vienuolyno kiemelyje“ trečiadienio vakarą pasižiūrėti projekto pristatymo atėjo ir Goda Skačkauskaitė, Danielis Polskis-Gabbana, Gytis Šapranauskas, Raminta Naujanytė-Bjelle, Agnė Armoškaitė-Grigaliūnienė ir kiti. Susirinkusieji galėjo pamatyti prieš daug metų kurtus vaizdo įrašus, kuriuose projekto komisijos nariai S.Prūsaitis, R.Ščiogolevaitė bei prodiuseris S.Urbonavičius-Samas dainavo jaunystėje, o V.Šapranauskas prieš 33-ejus metus vaidino.

Ypač daug džiaugsmo svečiams suteikė uždainavęs V.Šapranauskas. Pagal pliusinę fonogramą jis traukė „Neša balti žirgai mane...“. Vėliau prie jo dainos prisijungė ir S.Prūsaitis, o Samas pasirodymą paįvairino šokiu.

Luko Balandžio nuotr./Vytautas `apranauskas
Luko Balandžio nuotr./Vytautas Šapranauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius