Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ finale antra likusi favorite laikyta Anžela Adamovič: „Neslėpsiu – esu šiek tiek nusivylusi“

Sekmadienio vakarą muzikinė laida „X Faktorius“ pasiekė kulminaciją – didžiojo finalo metu paaiškėjo, kad iš trijų finalininikų – Audriaus Petrausko, Žygimanto Gečo ir Anželos Adamovič – nugalėtojo titulas atiteko Rūtos Ščiogolevaitės mokiniui Žygimantui. Jau pirmosiose „X Faktoriaus“ finalinėse laidose favorite laikyta Anžela liko antra. Mergina neslėpė, kad tikėjosi laimėti ir jaučiasi nusivylusi.
Anžela Adamovič
Anžela Adamovič / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Neslėpsiu – esu šiek tiek nusivylusi. Vis dėlto su dalyviais buvome susitarę, kad turėsime tarpusavyje draugišką konkurenciją, su kai kuriais iš jų labai susidraugavau, tarp jų – ir su Žygiu. Džiaugiuosi, kad jam pasisekė, bet kartu jaučiuosi ir truputį nusivylusi“, – portalui Žmonės.lt iškart po finalo sakė A.Adamovič.

Mergina teigė, kad vos paskelbus nugalėtoją jai suvirpėjo širdis ir ėmė kauptis ašaros, tačiau, anot jos, pavyko susivaldyti ir pasidžiaugti kolegos Žygio sėkme: „Ašaros kaupėsi akyse, bet palaikau Žygį. Jau anksčiau jam buvau sakiusi, kad mudu susitiksime „X Faktoriaus“ superfinale – tai taip ir atsitiko.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„X Faktoriaus“ finalo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„X Faktoriaus“ finalo akimirka

Anžela teigė, kad pralaimėjimas finalinėje kovoje pakoreguos jos muzikinius planus, mat savo jėgomis įrašyti albumą nebus taip paprasta, o tai, anot merginos, jos svajonė, kurios nesiliaus siekusi.

„Mano planai dabar pasisuks truputį kita linkme, nes labai norėjau įrašyti albumą. Kadangi šiandien man nepasisekė – svajonės dar reikės palaukti. Noro visada turėjau, turiu, ir turėsiu. Tikiuosi tęsti ir koncertinę veiklą“, – optimizmo neprarasti stengėsi ji.

Mane palaikė ir draugas Donatas, jis buvo salėje ir laikė už mane kumščius, deja, nepavyko...

Atlikėja taip pat pasidžiaugė, kad į „X Faktoriaus“ finalą pateko tik to verčiausi dalyviai ir kad jai buvo didelė patirtis su jais varžytis.

„Manau, kad „X Faktoriaus“ pradžioje buvo tokių dalyvių, kurie atėjo, tarkim, išbandyti save, pasirodyti prieš kameras ar dėl dar kokių nors panašių dalykų. O štai į dvyliktuką pateko tik tie, kurie iš tikrųjų norėjo dainuoti“, – įsitikinusi mergina.

Nors ir nelaimėjusi, ji nepamiršo padėkoti palaikymą reiškusiems draugams, gerbėjams ir artimiesiems: „Dėkoju visiems draugams ir gerbėjams, kurie mane palaikė. Šįvakar tarp palaikančiųjų buvo draugų, atvykusių net iš Radviliškio, Gargždų ir Klaipėdos. Ir žinoma, tėvai, kurie stebėjo mane kiekvieno filmavimo metu ir labai manimi tikėjo. Šįvakar mane palaikė ir draugas Donatas, jis buvo salėje ir laikė už mane kumščius, deja, nepavyko...“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„X Faktoriaus“ finalo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„X Faktoriaus“ finalo akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius