-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 01 /16:07

Žaslių bažnyčioje mylimąją Indrę Augustaitytę vedė aktorius, laidų vedėjas Mantas Stonkus

Saulėtą šeštadienio popietę aktorius, laidų vedėjas Mantas Stonkus ir jo mylimoji Indrė Augustaitytė prie altoriaus žengė Kaišiadorių rajone esančioje jaukioje Žaslių bažnyčioje.
Žaslių bažnyčioje susituokė Indrė Augustaitytė ir Mantas Stonkus.
Mantas Stonkus ir Indrė Augustaitytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Raudonų plytų bažnyčią glostant šiltiems pirmosios spalio dienos spinduliams į ją rinkosi pasipuošę svečiai ir jaunavedžių artimieji. Rankoje laikydamas raudonų jurginų puokštę papokštauti su susirinkusiais nevengė džiugiai nusiteikęs M.Stonkus.

Ceremonijoje netrūko ir žinomų svečių – bažnyčioje jaunavedžius daina sveikino Rūta Ščiogolevaitė ir Merūnas Vitulskis, savuosius sveikinimus sakė „Radistai“ Rolandas Mackevičius ir Justinas Jankevičius, drauge su jaunųjų pora laidą „Pirmas pasimatymas“ vedanti Aušra Štukytė, „Trupė liūdi“ aktoriai ir daugybė kitų. Pasveikinti M.Stonkaus ir I.Augustaitytės atvyko ir verslininkas Marius Gelažnikas bei kiek pavėlavęs didžėjus Sezzy.

Susirinkusieji nekantriai laukė nuotakos pasirodymo. Lydima tėvo Indrė atrodė itin puošni vilkėdama ilgą, elegantišką kreminės spalvos suknelę. Ji ir Mantas vestuvėms pasirinko raudonos spalvos akcentus, tad iš po nuotakos suknelės buvo matyti raudoni bateliai. Tiesa, ji vilkėjo ne aukštakulnius, kaip įprasta, o žemus sportinio tipo lakuotus batelius.

Žavioje bažnyčioje I.Augustaitytė ir M.Stonkus tarė vienas kitam amžinosios priesaikos žodžius. Džiugiai nusiteikę jaunieji prie altoriaus parodė ir „firminį pasisveikinimą“, priversdami stebėtojus nusijuokti ir paploti. Atrodė, kad šią svarbią dieną nei Mantas, nei Indrė nesijaudino – jie šiltai bendravo su svečiais, juokėsi, balsai tariant priesaiką nevirpėjo. Ypač gražiai atrodė rožių žiedlapių lietus, iš bičiulių ir artimųjų rankų nusileidęs ant jaunavedžių galvų jiems išeinant iš bažnyčios.

Priimti sveikinimus pora nutarė kiek atokiau, ant kalnelio, kur svečiai galėjo įteikti gėles ir dovanas, pasivaišinti šampano taure ir pasigrožėti greta žibančiu ežeru.

Apie būsimą šventę įsimylėjėliai prasitarė per naujojo BTV sezono pristatymą. Mantas ir Indrė šiame kanale ves naują laidą – „Pirmas pasimatymas“. Kaip anksčiau sakė buvęs „Žvaigždžių duetų“ dalyvis M.Stonkus, pora pirmiausia tuoksis bažnyčioje, o paskui tvarkys formalumus. Atokią, tačiau dailią Žaslių bažnyčią pora pasirinko ir dėl to, jog netoliese yra sodyba, kurioje bus iškelta vestuvių puota. Ilgai švęsti šio svarbaus gyvenimo įvykio sutuoktiniai negalės – po vestuvių abiem teks kibti į darbus.

Vieta vestuvėms – tobula

„Norėjome išvengti vilnietiško konvejerio, kai pora po poros yra tiesiog sutuokiami. Tą dieną tame miestelyje bus mūsų vienintelių vestuvės – kunigui dėl to didžiulė šventė, mums dėl to didžiulė šventė ir manau pačiam miesteliui bus smagu, kai jame vyks gražios vestuvės. Bažnyčia graži, gražioje vietoje ant kalno, šalia matosi ežeras ir spalio spalvomis nudažytas miškas. Tobula vieta vestuvėms“, – šypsojosi Mantas. Jį ir Indrę suvedė televizija – laiminga pora susipažino kartu dirbdami MTV kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius