-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žilvinas Grigaitis „SiSi“ merginoms gimtadienio proga padovanojo „Swarovski“ kristalais inkrustuotas apyrankes

Gimtadienis – šventė, kurios metu atsiduri visų dėmesio centre. Penktadienio naktį Simona Albavičiūtė ir Silva Rindzevičiūtė, geriau žinomos kaip SiSi iš radijo stoties „Zip Fm“, šventė savo penkerių metų jubiliejų. Itin blizgiai pasipuošęs šmaikštusis duetas prabangių dovanų susilaukė net ir iš garsaus verslininko Žilvino Grigaičio.
Silva Rindzevičiūtė ir Žilvinas Grigaitis
Simona ir Žilvinas Grigaitis / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Skybar“ kokteilių bare vykusiame uždarame gimtadienio vakarėlyje „SiSi“ merginas aplankė ne tik gerbėjai, bet ir garsūs draugai. Dovanos, gėlės ir sveikinimai plaukte plaukė, tačiau gražiausią, blizgiausią ir prabangiausią jų įteikė verslininkas Ž.Grigaitis. Jis merginoms ant riešų užkabino po vieną „Swarovski“ kristalais inkrustuotą apyrankę – mėlyną Simonai, o aukso spalvos Silvai.

„Padovanojau apyrankes ir pats nustebau, kaip aš taip pataikiau. Simona apsirengus mėlynai, apyrankė taip pat mėlyna, o Silvai – aukso spalvos“, – apie savo dovanas pasakojo Žilvinas.

Pačios merginos nežinojo iš ko yra pagamintos apyrankės, tačiau džiaugėsi, kad jos tinka prie aprangos. Tiesa, S.Albavičiūtė prasitarė, kad jos šventinis apdaras – žinomo dizainerio Roberto Kalinkino kūrinys.

„Šią suknelę man pasiuvo Robertas. Apie ją turiu visą istoriją. Kažkada pamačiau ją žurnale ir pagalvojau: „Jei bus „SiSi“ gimtadienis, tai norėčiau ją vilkėti. Tada parodžiau ją Robertui ir jis man pasiuvo Jeano Paulio Gaultier kopiją, su daug grandinių – tokią kaip norėjau“, – pasakojo viena iš „SiSi“ narių Simona.

Tiesiogiai radijo stotyje „Zip Fm“ transliuojamame vakarėlyje susirinko ir daugybė dueto gerbėjų. Pasveikinti merginų progos nepraleido ir Linas Karalius su širdies drauge Gintare Gurevičiūte bei Justė Ragauskaitė su mylimuoju Pauliumi Grybausku. Vakarėlio nepraleido ir šokėjas Šarūnas Kirdeikis, kolegos „radistai“ Jonas Nainys bei Rolandas Mackevičius, grupės „Freaks on Floor“ vokalistas Justinas Jarutis bei kiti garsūs žmonės. Visi svečiai turėjo pasipuošti auksinės spalvos aksesuarais.

Viganto Ovadnevo nuotr./Žilvino Grigaičio dovanotos, Swarovski kristalais inkrustuotos apyrankės ant SiSi merginų rankų
Viganto Ovadnevo nuotr./Žilvino Grigaičio dovanotos, „Swarovski“ kristalais inkrustuotos apyrankės ant „SiSi“ merginų rankų

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius