Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinią apie slaptas Beatos Tiškevič vestuves Andrius Rožickas paskelbė keliems tūkstančiams koncerto žiūrovų

Šventinį gruodžio 31-osios vakarą muzikos mylėtojai rinkosi į Vilniaus „Siemens“ areną, kurioje vyko naujametinis „Auksinio balso“ gala koncertas. Publika dar kartą galėjo pasimėgauti televizijos laidos „Auksinis balsas“ dalyvių ir svečių dainomis bei pasirodymais. Renginį vesti patikėta žiūrovų pamėgtam vedėjų duetui – aktorei Beatai Tiškevič ir Andriui Rožickui. Jis, stebint puspilnei arenai, leptelėjo, kad Beata prieš dvi savaites ištekėjo už savo mylimojo, azerbaidžaniečio Ru Hasanovo.
Beata Tiškevič ir Andrius Rožickas
Beata Tiškevič ir Andrius Rožickas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Gerai, kad niekas nežino, jog tu prieš dvi savaites slapta ištekėjai“, – į scenos partnerę kreipėsi A.Rožickas. Jis taip pat pridūrė, kad skubotos vestuvės įvyko dėl to, kad užsienietis mylimasis galėtų netrukdomas viešėti Lietuvoje pas B.Tiškevič.

„Na, dabar tai jau nebe paslaptis, kai leptelėjai prieš tiek žiūrovų“, – kiek sutrikusi, tačiau besišypsodama atkirto Beata.

Beata Tiškevič
Beata Tiškevič

Besisukdama iš situacijos Beata kreipėsi į žiūrovus, linkėdama kiekvienam surasti tokią meilę, kokią ji šiuo metu jaučia savo antrajai pusei. Ant aktorės dešinės rankos bevardžio piršto puikavosi žiedas, išties primenantis vestuvinį.

Kiek vėliau bandant susisiekti su pačia Beata, ji telefonu neatsiliepė.

Beatos Tiškevič žiedas
Beatos Tiškevič žiedas

Vis dėlto jos mylimojo Ru Hasanovo „Facebook“ paskyroje prie abejones išsklaidančių judviejų nuotraukų, įkeltų gruodžio 25 ir 26 dienomis, liejasi draugų sveikinimai oficialiai įteisinus meilę.

Nuotraukas pamatyti galite paspaudę ČIA ir ČIA.

Žmonės.lt primena, kad tarp B.Tiškevič ir azerbaidžaniečio Ru Hasanovo įsižiebę romantiški jausmai į viešumą iškilo rudens pradžioje. Aktorė apie savo mylimąjį atsisakė kalbėti su žiniasklaidos atstovais ir atvirauti apie judviejų meilę kategoriškai atsisakė.

R.Hasanovas Maskvoje dirba prodiuserinėje kompanijoje „Vita Aktiva“, kuri teikia paslaugas viešųjų ryšių ir kino srityse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius