Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 17 /2012 10 23

Žinomos aktorių poros skyrybos: Gintarė Latvėnaitė ir Ramūnas Cicėnas susitvarkė ištuokos formalumus

Teisme išnagrinėta dviejų žinomų Vilniaus mažojo teatro aktorių – Gintarės Latvėnaitės ir Ramūno Cicėno – skyrybų byla. Teisėjas priėmė sprendimą nutraukti G.Latvėnaitės ir R.Cicėno civilinę santuoką taikiu, abipusiu sutarimu.
Gintarė Latvėnaitė ir Ramūnas Cicėnas: buvimas drauge – jau tik gražiuose prisiminimuose
Gintarė Latvėnaitė ir Ramūnas Cicėnas: buvimas drauge – jau tik gražiuose prisiminimuose. / Jono Staselio nuotr.

Iširusioje dviejų aktorių šeimoje jokių dramų nebeliko – Gintarė Latvėnaitė ir Ramūnas Cicėnas jau seniai buvo pasukę skirtingais keliais. Tačiau teisinius skyrybų formalumus susitvarkyti menininkai prisiruošė tik dabar.

Aktoriai, kuriems vienas kito sutuoktinio vaidmenys pasirodė netinkami, drauge kreipėsi į Vilniaus miesto 1-ąjį apylinkės teismą, kuris jau dar rugsėjo 17-ąją žadėjo nagrinėti 31 metų G.Latvėnaitės ir 32 metų R.Cicėno skyrybų civilinę bylą. Teisėjui Stanislovui Juocevičiui pateiktuose prašymuose nurodyta, kad pora skiriasi gražiuoju, abipusiu sutarimu.

Teisme net neplanuota rengti posėdžio: šioje istorijoje visiems viskas aišku, skyrybų formalumai buvo tvarkomi rašytinio proceso būdu. Teismų praktika paprasta: kai žmonės skiriasi be pykčių, santuokos nutraukimas virsta tik paprasta formalia procedūra.

Žmonės.lt žiniomis, talkinant advokatams Gintarė su Ramūnu iš anksto aptarė ir sutarė dėl visų skyrybų sąlygų: kur gyvens ir iš ko bus išlaikomi vaikai, kaip pasidalijamas turtas ir t.t. Todėl tikėtina, kad jau antradienį teisėjas S.Juocevičius patvirtins aktorių ištuoką.

Tiesa, pagal galiojančią bendrą tvarką, nutartis įsigalios ne iš karto. Porai bus suteikta teisė „persigalvoti“ – duotas terminas verdikto apskundimui.

Tuokėsi po ilgametės draugystės

Gintarė Latvėnaitė ir Ramūnas Cicėnas susituokė 2005-ųjų vasarą, po beveik septynerių metų draugystės. Aktorių šeimoje gimė du berniukai. Tačiau 2010-ųjų pradžioje pasirodė pranešimų, kad santuoką ištiko krizė. Skirtingais keliais pasukę menininkai vieniši neužsibuvo. R.Cicėnas ėmė artimai bendrauti su aktore Rimante Valiukaite, o G.Latvėnaitė – su kolega Kirilu Glušajevu.

Papildyta rugsėjo 17 d. 11.46 val.: Vilniaus miesto 1-ojo apylinkės teismo atstovė ryšiams su žiniasklaida ir visuomene Inga Jakutytė-Stankevičienė portalui Žmonės.lt antradienį pranešė, kad aktorių poros skyrybų byla baigta. Teisėjas S.Juocevičius priėmė sprendimą nutraukti G.Latvėnaitės ir R.Cicėno civilinę santuoką taikiu, abipusiu sutarimu.

Papildyta spalio 23 d., 14.18 val.: Vilniaus miesto 1-ajame apylinkės teisme spalio 23-iąją vėl buvo numatytas G.Latvėnaitės ir R.Cicėno posėdis dėl santuokos nutraukimo bendru sutikimu. Paaiškėjo, kad skyrybų byla rugsėjį nebuvo užbaigta – jos nagrinėjimas tąsyk buvo pristabdytas kreditorių prašymu. Dabar kliūčių nebeliko ir teisėjo pasirašyta nutartis dėl įvykusių skyrybų bus išsiųsta asmeniškai tiek G.Latvėnaitei, tiek R.Cicėnui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius