-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žmonės.lt skaitytojai išrinko svarbiausius 2013 metų lietuviškojo pramogų pasaulio įvykius

2013 metai buvo derlingi vestuvėmis, šeimų pagausėjimais, įspūdingais muzikiniais šou ir festivaliais, netikėtomis skyrybomis ir skandalais, į kuriuos įsivėlė garsenybės. Portalo Žmonės.lt skaitytojai buvo pakviesti balsuoti ir išrinkti svarbiausius bei labiausiai įsiminusius lietuviškojo pramogų pasaulio įvykius.
Žmonės.lt skaitytojai išrinko svarbiausius 2013 metų pramogų pasaulio įvykius
Žmonės.lt skaitytojai išrinko svarbiausius 2013 metų pramogų pasaulio įvykius / Žmonės.lt nuotr.

Žmonės.lt skaitytojai rinko įspūdingiausias 2013-ųjų vestuves, kuriomis, jų nuomone, tapo Evelinos Anusauskaitės ir Adamo Youngo vestuvių ceremonija. Jai skaitytojai skyrė 1864 balsus. Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio vestuvės užėmė antrąją vietą ir sulaukė 1356 balsų, o 1025 balsus surinkusios Andriaus Šedžiaus ir Monikos Kvietkutės vestuvės pelnė trečiąją vietą. Iš viso apklausoje balsavo 10 946 skaitytojai.

Apklausoje „Netikėčiausios skyrybos“ balsavo 5886 Žmonės.lt skaitytojai. Jie nusprendė, kad netikėčiausios buvo Jurgos Anusauskienės ir Ričardo Anusausko skyrybos – joms skyrė 2347 balsus. Antroje vietoje atsidūrė Daivos Tamošiūnaitės ir Dainiaus Budrio skyrybos, sulaukusios 887 balsų, o trečioje – Natalijos Bunkės ir Danieliaus Bunkaus išsiskyrimas. Už jį balsavo 635 skaitytojai. 

Skandalingiausio pramogų pasaulio įvykio rinkimuose balsavo 2353 skaitytojai. Kino darbuotojai per galvą trenkęs Egidijus Dragūnas, jų nuomone, buvo didžiausias metų skandalistas – už šį įvykį balsus atidavė 585 skaitytojai. Antrąją vietą pelnė Marinos Bui liudijimai prostitucijos byloje, trečiąją –  Jurgio ir Ericos Didžiulių pasisakymai apie brolius Lavrinovičius

Skaitytojai taip pat rinko ir įspūdingiausią 2013-ųjų muzikinį šou – šioje apklausoje dalyvavo 3948 skaitytojai. 1398 iš jų savo balsus skyrė „Sel“ pasirodymui Kaune ir išplėšė šiam šou pirmąją vietą. „Depeche Mode“ pasirodymui Vilniuje skaitytojai skyrė antrąją vietą. Trečioje vietoje puikuojasi Andriaus Mamontovo ir „Foje“ koncertinis turas.

„Metų gandro 2013“ apklausoje balsavo 3337 skaitytojai, 1082 iš jų balsavo už Donato Montvydo ir Veronikos Montvydienės dukrelės Adelės gimimą. Antroji vieta teko Godos ir Rolando Alijevų antrajam kūdikiui Amiliui, o trečioji –  Manto ir Mingailės Kalniečių sūnui Taurui. 

Taip pat rinktas ir „Geriausias 2013-ųjų festivalis“. Balsavo 5176 skaitytojai, simpatijas „Karklė Live Music Beach“ festivaliui skyrė 1345 iš jų – renginys užėmė pirmąją vietą. Antrosios vietos nugalėtojas – festivalis „Naisių vasara“„Granatos Live“ užėmė trečiąją vietą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius