Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalistas Rimas Bružas, praėjus pusmečiui po skyrybų, prisipažino antrą kartą vedęs Nomedą Bružienę

Sakoma, kad sena meilė nerūdija. Tuo įsitikino ir žurnalistas Rimas Bružas. Prieš pusę metų oficialiai išsiskyręs su antrąja žmona Nomeda Bružiene, Rimas trečiadienį prisipažino antrą kartą ją vedęs.
Rimas Bružas su drauge
Rimas Bružas su Nomeda / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.

Nomeda ir Rimas oficialiai išsiskyrė praėjusių metų gruodžio 12 dieną. Vilniaus apylinkės teisme santuoka buvo nutraukta abiejų sutuoktinių prašymu. Tuomet sutuoktiniai teismo salėje nepasirodė, jiems atstovavo viena advokatė.

Teigė, kad santuoka – laisvė

Prieš daugiau nei 10 metų gyvendamas Klaipėdoje R.Bružas buvo sukūręs šeimą su žurnaliste Edita Užkuraite, tačiau po vestuvių praėjus vos pusmečiui, pora pasuko į skirtingas puses.

Į Vilnių R.Bružą atviliojo meilė Gretai Jansonaitei, po to vyras dar puoselėjo romantiškus jausmus su garsiomis moterimis – operos soliste Asmik Grigorian, vėliau – aktore Gabriele Bartkute.

Įsimylėjęs Nomedą, baikeris, rašytojas, TV laidų prodiuseris ir vedėjas, dokumentinių filmų autorius R.Bružas viešai teigė, kad santuoka jam yra laisvė.

Kai 2008-ųjų pabaigoje Vilniuje imta garsiai kalbėti apie jo vestuves, juodu su Nomeda jau buvo susituokę, rašė žurnalas „Žmonės“. Spalio 4-ąją Vilniaus santuokų rūmuose be jokių iškilmių, puošnių drabužių tiesiog sutvarkė formalumus.

„Nomeda nuo tos dienos nešioja mano pavardę. Esu jai už tai labai dėkingas“, – žurnalas citavo tada neseniai vedusį vyrą. Vėliau įvyko ir ceremonija Vilniaus evangelikų liuteronų bažnyčioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius