Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių lenktynes laimėjo Tina, o žiūrovus išbaidė tvoras nuvertęs škvalas

Pirmosios dvyliktųjų „Omnitel 1000 km lenktynių“ dienos – ketvirtadienio – vakarą Palangos trasoje į kovą dėl „greičiausios ir sumaniausios prie vairo“ titulo stojo „Olialia“ mergaitės ir garsios scenos ir televizijos moterys. Kad greičio pedalą šiose lenktynėse spaustų tik dailiosios lyties atstovės – dar nėra buvę Žvaigždžių lenktynių istorijoje.
 Kristina Navickaitė-Tina
Kristina Navickaitė-Tina / Valdo Čičinsko nuotr.

LNK laidų vedėja ir teisėja Ieva Šimukauskienė, šokėja Kristina Navickaitė-Tina, dainininkė ir būsima projekto „Kviečiu šokti“ dalyvė Irena Starošaitė bei LNK žinių vedėja neseniai tapusi Lina Kairytė drąsiai ir su moterišku humoru leidosi į tikrų tikriausią lenktynių trasą. Su šiomis garsiomis moterimis išdrįso lenktyniauti keturios „Olialia mergaitės“: Lauryna Anusevičiūtė, Jolita Gailevičiūtė, Nijolė Tamošiūnaitė ir Aušra Sokolovskytė.

Lenktynės buvo pradėtos šiek tiek anksčiau, nes link Palangos artėjo juodas debesis. Nors iš pradžių žiūrovai į oro išdaigas nekreipė dėmesio, vėliau buvo ne juokais išgąsdinti. Sustiprėjus vėjui, staiga griuvo apsauginės tvoros ir ėmė plyšti palapinės. Žvaigždžių gerbėjai bėgte pasileido iš lenktynių vietos.

Tačiau Žvaigždžių lenktynių artėjanti orų grėsmė nenutraukė – jose pergalę išplėšė K.Navickaitė-Tina, nurungusi savo didžiausią varžovę L.Anusevičiūtę. Merginoms prie starto linijos patarimus dalijo daukartinis Lietuvos automobilių ralio čempionas Vytautas Švedas. Galbūt būtent jo didesnė pagalba  ir paslaugumas Tinai ir lėmė šios pergalę lenktynėse.

Tuo tarpu viena „Olialia mergaitė“ per treniruotę niekaip nerado, kaip nuleisti rankinį stabdį ir prašė instruktoriaus pagalbos. Šis ją, žinoma, suteikė. Deja, merginai nepavyko rungtynėse pasižymėti kitaip.

VIDEO: 2011-ųjų LNK žvaigždžių lenktynes Palangoje laimėjo Tina

VIDEO: 15min.lt: Kristinos Navickaitės - Tinos pergalė prieš Olialia pupytes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius