Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių mokyklos“ atidaryme – Karinos ir Sauliaus meilės šventė (nuotraukos)

Sausakimšame Vilniaus „New York“ klube šeštadienio vakarą oficialiai atidaryta „Žvaigždžių mokykla“, kurią įkūrė Karina Krysko ir Saulius Skambinas. Būtent jie Lietuvos scenos žvaigždėms ir šimtams mažųjų šokėjų nuo pat pirmųjų renginio akimirkų skyrė daugybę aistringų šokių ir nuoširdaus dėmesio.
„Žvaigždžių mokyklos“ oficialus atidarymas
„Žvaigždžių mokyklos“ oficialus atidarymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Užsidegus rampų šviesoms, atrodė, kad visi žiūrovai pateko į filmą – Karina ir Saulius scenos viduryje sustojo, atsisukę vienas į kitą nugaromis – panaši jų nuotrauka pasirodė ir už jų nugarų. Netrukus sužadėtiniai publikai sušoko aistringą tikros meilės šokį, o jo pabaigoje kartu su studijos „Supermodels“ įkūrėjais iškilmingai nutraukė raudoną kaspiną. Nauja būsimų žvaigždžių kalvė atidaryta!

Iš visos Lietuvos į renginį suvažiavo šimtai vaikų, norinčių tapti žvaigždėmis. Jie ne tik klausėsi, kaip jiems dainavo jau pripažinti Lietuvos dainininkai, bet ir patys būriais pasirodė scenoje. Dar labiau tapti žinomais skatino Stano, Mia, Merūnas, Lady Ice, „Kastaneda“, Haroldas, „Bakardi“, „Studentės“, Sniegė, „Pikaso“, „69 danguje“.

Užkulisiuose K.Krysko ir S.Skambinas, nors ir pavargę, plačiai visiems šypsojosi, visais rūpinosi ir negailėjo dalintis savo tarpusavio meile su kitais. Turbūt dėl šių dviejų žvaigždučių šilumos ir vidinės harmonijos jų įkurtai mokyklai dėmesio negailėjo scenos kolegos, mielai sutikę pakoncertuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius