-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių pageidavimai, verti milijonų

Skaitydami apie užsienio įžymybių gyvenimą, kartais nevalingai ištariame: „Ir aš norėčiau to ar ano!“ Lietuvos garsenybėms pasiūlėme įsijausti į pasaulyje garsių žvaigždžių kailį ir pafantazuoti, kokias savo silpnybes jie skubėtų patenkinti, jei banko sąskaitoje turėtų milijonus.
Ieva Stasiulevičiūtė
Ieva Stasiulevičiūtė / V. Ovadnevo nuotr.

Ieva Stasiulevičiūtė (21)
Drabužiams – atskiras namas

Grupės YVA narei nebuvo sunku įsijausti į užsienio superžvaigždės vaidmenį. „Norėčiau, kad naujausiais drabužiais mane kaskart rengtų skirtingi mados namai, kad niekada netrūktų suknelių, batelių, papuošalų... Savaime suprantama, reikėtų ir specialios drabužinės. Na, tiksliau, atskiro namo garderobui“, – linksmai vardija Ieva.
Mergina neapseitų be asmeninio lėktuvo. „Kita vertus, mane visuomet žavėjo ir specialūs muzikantų autobusai, kuriuose viskas įrengta kaip namuose, – sako pašnekovė ir priduria: – Svarbiausia, kad grupė būtų viskuo aprūpinta ir kad scenoje galėtų pasirodyti puikiai.“

Butauto Barausko nuotr./Giedrė Balutytė
Butauto Barausko nuotr./Giedrė Balutytė

Giedrė Balutytė (30)
Duokit jai raktus nuo pilies

„Nenoriu pasirodyti materialistė, tačiau būtų šaunu turėti nuosavą įrašų studiją ir muzikantų grupę. Kaip superžvaigždė–mama norėčiau milžiniško namo su vaikams skirtomis žaidimų aikštelėmis, o mes, mamytės, gertume kokteilius sėdėdamos ant baseino krašto, – pageidavimus vardija dainininkė. – Dar norėčiau turėti daug nekilnojamojo turto, kad galėčiau gulėti prie jūros Majamyje ir siautėti Laplandijos pusnyse. Nesupykčiau ir dėl nuosavos senovinės pilies Prancūzijoje ar Anglijoje. Ten vykčiau, jei norėtųsi rafinuoto pasivaikščiojimo.“
Giedrė išdavė ir dar vieną silpnybę. Jei ji pinigų turėtų kaip šieno, tuomet draugėms ir sau nuolat pirktų gražiausius drabužius, batelius ir aksesuarus.

Gedmanto Kropio nuotr./Justinas Jankevičius
Gedmanto Kropio nuotr./Justinas Jankevičius

Justinas Jankevičius (25)
Nori liokajaus Charleso ir masažuotojos iš Vietnamo

„Aš būčiau labai kategoriška superžvaigždė ir sudaryčiau griežtą pageidavimų sąrašą, – ištaria humoristas ir televizijos darbuotojas Justinas Jankevičius bei pradeda vardyti:
•    Kambarys turi būti su mėlynomis sienomis, o jame – fraku apsirengęs liokajus. Beje, jo vardas būtinai turi būti Charlesas.
•    Mano asmeniniame pasiruošimo kambaryje privalo būti įrengtas židinys, ant sienos kabėti plazminis televizorius, o šalia jo gulėti DVD kolekcija, kurią sudarytų roko grupių pasirodymai nuo 1975 iki 1990 metų.
•    Man turi būti patiektas didžiulis puodas ledinukų ir guminukų. Griežta pastaba: negali būti citrinų ir apelsinų skonio gardėsių!
•    Šaldytuve turi būti viskio, ledukų kubelių ir daug alaus.
•    Ir žinoma, koks kambarys, jei jame nebūtų masažo stalo su žavia asmenine masažuotoja iš Vietnamo, Hanoi provincijos (šypteli).“

V. Ovadnevo nuotr./Skaistė Steikūnaitė
V. Ovadnevo nuotr./Skaistė Steikūnaitė

Skaistė Steikūnaitė (27)
Prieš koncertus – ekologiški vaisiai

Grupės „Olialia pupytės“ narės paprašėme sudaryti pageidavimų sąrašą koncertų organizatoriams.
„Į pasirodymą mane turėtų atvežti prabangus automobilis. Tiktų ir limuzinas. Visą laiką mane privalėtų saugoti apsaugos darbuotojai. Prieš koncertą manęs turėtų laukti būrys grožio specialistų: vizažistai, plaukų ir drabužių stilistai, – fantazuoja Skaistė. – Kambariuke, kuriame mane gražintų ir manimi rūpintųsi specialistai, privalėtų būti daugybė veidrodžių, dušo kabina. Žinoma, patalpa turėtų būti skoningai įrengta.“
Kadangi Skaistė sveikai maitinasi, į pageidavimų sąrašą ji nepamiršo įtraukti ir mėgstamų maisto produktų: „Neįsivaizduoju savo gyvenimo be vaisių. Jie turėtų būti ekologiški. Taip pat norėčiau, kad nestigtų nealkoholinių gėrimų, o po koncertų mano kūnas būtų lepinamas masažu“, – atvirauja pramogų pasaulio atstovė.

Ernesto Butikio nuotr./Ieva Jotkėlaitė
Ernesto Butikio nuotr./Ieva Jotkėlaitė

Ieva Jotkėlaitė (22)
Asmeninis treneris – būtinas

„Norėčiau, kad prieš pasirodymus su manimi dirbtų profesionalus asmeninis sporto treneris. Jis man padėtų rūpintis ne tik gera savijauta, bet ir kūno formomis. Taip pat būtų šaunu turėti makiažo specialistą ir plaukų stilistą, kurie pagražintų mane prieš kiekvieną pasirodymą scenoje. Be abejo, samdyčiausi tik geriausius savo srities žinovus“, – sako grupės „Širdelės“ dainininkė.
Mergina neslepia, kad į koncertus ją turėtų vežti vairuotojas. „Ir dar. Pageidaučiau vienetinių sceninių drabužių“, – šypteli pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius