-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymiausias Lietuvos pokerio žaidėjas Andrius Tapinas tapo „Unibet“ pokerio ambasadoriumi

Žurnalistas ir TV laidų vedėjas Andrius Tapinas tapo pirmuoju sportinio pokerio žaidėju Baltijos šalyse, kurį rems viena didžiausių Europoje interneto pokerio ir lošimų bendrovė „Unibet“. Bendrovė finansuos lietuvio dalyvavimą įvairiuose šalies ir tarptautiniuose sportinio pokerio turnyruose, teigiama pranešime spaudai.
Andrius Tapinas
Andrius Tapinas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Didžiuojamės, kad Andrius tapo „Unibet“ pokerio ambasadoriumi. Jis yra puikus žaidėjas, kuris garsina šalies vardą pasaulinėje pokerio bendruomenėje. Tuo pačiu Andrius yra ir talentingas žurnalistas, įdomiai atskleidžiantis sportinio pokerio subtilybes, negailintis patarimų naujokams ir visuomet pabrėžiantis atsakomybės žaidžiant svarbą“, – sakė „Unibet“ atstovas Arnas Janickas.

Pirmasis lietuvis „Unibet“ pokerio ambasadorius A. Tapinas šiemet planuoja dalyvauti didžiausiuose pasaulio sportinio pokerio turnyruose – „Unibet Open“ turnyrų serijoje, atvirajame Airijos čempionate, Europos Pokerio ture, pasaulio pokerio čempionate (WSOP) Jungtinėse Valstijose, klasikinio Pokerio ture Aruboje (Nyderlandams priklausančioje saloje) ir kituose. Jau šią savaitę A. Tapinas ir dar 7 pokerio žaidėjai iš Lietuvos išvyks į „Unibet Open“ Europos pokerio turnyrą Budapešte. Kovo 4-7 dienomis kartu su 450 varžovų iš maždaug 30-ties šalių jie susikaus dėl didesnio nei 2 mln. litų dydžio turnyro prizinio fondo. „Unibet“ bukmekerių nuomone, A. Tapinas yra vienas pagrindinių turnyro favoritų

„TheReader“ („Skaitytojo“) pravardę turintis žaidėjas tikina, kad knygos jį lydės visose kelionėse. „Turnyrų grafikas šiemet bus labai įtemptas, tad reikia palaikyti ne tik gerą fizinę, bet ir protinę formą, – sako A. Tapinas. – Jaučiuosi puikiai ir tikiuosi, kad šiemet Lietuvos trispalvė pasirodys ne prie vieno finalinio turnyro stalo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius