Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 01

Išrinkite savo favoritą „Lietuvos balso“ superfinale!

Naujuosius metus LNK televizija pradės galingu akcentu. Jau šį vakarą 19.00 val. tiesioginiame eteryje paaiškės muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtojas. Superfinale susikaus daugiausiai mokytojų ir televizijos žiūrovų simpatijų per visą projektą pelnę dalyviai – Goda Sasnauskaitė, DAGNA, Paulius Bagdanavičius ir Monika Linkytė. Žmonės.lt kviečia skaitytojus pabandyti atspėti, kad jau šįvakar nugalės „Lietuvos balse“.
Šou akimirka
Šou akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šou superfinale netrūks įspūdingų akcentų. Scenoje žiūrovai išvys grupę „Sel“, o jos lyderis Egidijus Dragūnas hitą „Tavo akyse“ dainuos su „Lietuvos balso“ superfinalininke DAGNA,  koncerto pabaigai „Sel“ paruošė dainą „Nes aš tik vėjas“.

Fantastišką pasirodymą šįvakar su savo šokėjų trupe surengs Donatas Montvydas. Pirmą kartą televizijos eteryje nuskambės naujausias jo singlas „Iškelk rankas“, sumiksuotas su intymia balade „Parodyk man kitaip“. Žiūrovai išgirs ir D. Montvydo duetą su M. Linkyte.

Katažina Nemycko su savo mokine ir superfinalininke Goda visus nukels į nuotaikingus auksinės estrados laikus su legendine daina „Gera“, o Inga Valinskienė jausmingam duetui pakvietė vienintelį „Lietuvos balso“ ketveriukės vaikiną P. Bagdanavičių.

Superfinalo dalyviai atliks po dvi solines dainas – geriausias savo dainas „Lietuvos balso“ sezone ir naujausius, specialiai jiems tarptautinės talentų agentūros „Global Music & Talent Agency“ sukurtus ir įrašytus singlus.

Iki akimirkos, kai 2014-uosius pasitikusi šalis išgirs, kas taps „Lietuvos balsu“, liko vos keletas valandų. Nugalėtoją lems tik žiūrovų balsai – iš vieno telefono bus galima balsuoti ne daugiau, nei 5 kartų.

Žmonės.lt skaitytojai kviečiami pamėginti atspėti, kas jau šį vakarą bus paskelbtas „Lietuvos balso“ nugalėtoju ir pelnys įspūdingą prizą ir šlovę. Savo nuomonę kviečiame išreikšti apklausoje. 

„Lietuvos balso“ superfinalas su gyva muzika, įspūdingu šou ir garsiausiais muzikos pasaulio vardais – jau šį vakarą, 19.00 val. tiesiogiai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius