-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 03

„Lietuvos balse“ svečiuosis žvaigždė iš Vokietijos – Brandonas Stone‘as

Šeštadienį žiūrovai išvys 12 aklųjų perklausų, muzikinių dvikovų ir nokautų barjerą peržengusių dalyvių. Kiekvienam mokytojui atstovaus po tris mokinius. Vienas iš jų vakaro pabaigoje paliks projektą. Kuris – turėdami lygias teises spręs ir mokytojai, ir LNK televizijos žiūrovai.
Brandonas Stone'as
Brandonas Stone'as / LNK nuotr.

Muzikinėje „Lietuvos balso“ šventėje dainuos ne tik dalyviai, jų mokytojai, bet ir kviestinės žvaigždės. Šeštadienį koncerte svečiuosis Vokietijoje gyvenantis dainininkas, kompozitorius, „eurovizinės“ Donato Montvydo dainos „Love Is Blind“ autorius Brandonas Stone‘as.

„Labai džiaugiuosi, kad dainuosiu „Lietuvos balse“. Po „Eurovizijos“ tapau maža Lietuvos dalimi – Donatas dainavo mano sukurtą dainą, su juo tapome gerais draugais. Atšaukiau net kelis savo koncertus, kad galėčiau pasirodyti šeštadienį“, − sako B.Stone‘as.

Populiarioji „Love Is Blind“ scenoje skambės net trimis kalbomis – atlikėjas iš Vokietijos dainuos gruziniškai, D.Montvydas – angliškai, o jo mokinys Ištvanas Kvikas – lietuviškai. B.Stone‘as Lietuvos publikai pristatys ir naujausią savo dainą.

Beje, garsusis dainininkas ir prodiuseris pats neseniai dalyvavo „The Voice of Germany“ projekte ir savo įspūdžiais ketina pasidalinti su „Lietuvos balso“ dalyviais.

„Tai buvo labai įdomi patirtis. Tuo metu Rusijoje ir aplinkinėse valstybėse jau buvau gerai žinomas. Tuo tarpu Vokietijoje buvau naujokas. Su šiuo projektu pradėjau viską nuo nulio. Prasimušiau iki pusfinalio ir gavau neįkainojamų pamokų iš tokių žvaigždžių kaip Robbie Williamsas, Nelly Furtado. Dabar mane jau žino visa Vokietija, o mano vokiškas albumas jau pakeliui į dienos šviesą. Šis šou yra neabejotinas tramplinas žinomumui ir patirčiai“, − įsitikinęs svečias.

Visiems „Lietuvos balso“ dalyviams B.Stone‘as nori palinkėti geležinių nervų ir nebijoti būti savimi. „Tai yra šou. Parodykit tai, ką galite geriausiai“, − ragina žinomas dainininkas.

VIDEO: Brandonas Stone'as

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius