Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 28

Po aršios kovos paaiškėjo „Lietuvos balso“ superfinalo dalyviai

Šeštadienio vakarą LNK televizija tiesiogiai transliavo muzikinio šou „Lietuvos balsas“ laidą. Scenoje susikovė aštuoni dalyviai, pusė jų – keturi – iškovojo teisę uždainuoti „Lietuvos balso“ superfinale. Jo metu paaiškės, kas iškovos „Lietuvos balso“ titulą – superfinalas Teatro arenoje Vilniuje vyks sausio 1 d. Šeštadienį iš „Lietuvos balso“ pasitraukti buvo lemta Gintei Sičiūnaitei, Miglei Šidlauskaitei, Gintarei Korsakaitei ir Augustei Žičkutei.
Inga Jankauskaitė, Gintė Sičiūnaitė ir Monika Linkytė
Inga Jankauskaitė, Gintė Sičiūnaitė ir Monika Linkytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šeštadienį į „Lietuvos balso“ sceną lipo šie dalyviai: Gintarė Korsakaitė, Paulius Bagdanavičius, Monika Linkytė, Goda Sasnauskaitė, Dagna Kondratavičiūtė, Augustė Žičkutė, Gintė Sičiūnaitė ir Miglė Šidlauskaitė. Superfinale susikaus tik Dagna, Monika, Paulius ir Goda. 

Visi šeštadienį dainavę atlikėjai atstovavo mokytojų komandoms – Merūno Vitulskio, Ingos ir Arūno Valinskų, Katažinos Nemycko ir Donato Montvydo. Scenoje pasirodė po du kiekvienos komandos mokinius, juos vertino ir projekto mokytojai, ir televizijos žiūrovai, turėję vienodą įtaką lemiamam rezultatui.

Pirmieji scenoje pasirodo Valinskų mokiniai, uždainavo Gintarė Korsakaitė, atlikusi dainą „Kvepiantys sodai“. Ritmingas ir subtilus pasirodymas užbūrė gyvai pasirodymą stebėjusią publiką, pati mergina nuo scenos nulipo besišypsodama. Paulius Bagdanavičius nutarė atlikti dainą „Ligi ašarų myliu“. Jis iškart pakerėjo klausytojus savo balsu, lyriškas ir romantiškas pasirodymas palietė gerbėjų širdis. 

„Gintare, nors ir žiema, po tavo pasirodymo iš tiesų pražydo sodai. Tačiau kad ir kaip bebūtų, Pauliaus pasirodymas buvo jausmingesnis“, – vertino K.Nemycko. 

Savo simpatijas Valinskai paskirstė bendru sutarimu: 60 proc. jų skyrė Pauliui, 40 proc. – Gintarei. 

Šou akimirka
Gintarė Korsakaitė

Šou tęsė K.Nemycko mokiniai. Pirmoji iš jų pasirodė Goda Sasnauskaitė, atlikusi dainą „Total eclipse of my heart“. Prisėdusi ant sūpynių mergina pasirodymo metu stengėsi atskleisti visus savo privalumus, o iš publikos reakcijos atrodė, kad jai tikrai pavyko. Augustė Žičkutė, atlikusi dainą „Queen of the night“, nustebino savo įvaizdžiu: ji ir šokėjos pasipuošė įspūdingais renesanso stiliaus kostiumais.

„Abi būtumėte įdomios varžovės mūsų komandos atstovui, tačiau savo balsą atiduočiau Godai“, – kalbėjo A.Valinskas. 

Savo simpatijas K.Nemycko paskirstė taip: 60 proc. skyrė Godai, 40 proc. – Augustei. 

Augustė Žičkutė
Augustė Žičkutė

Transliaciją tęsė D.Montvydo mokinės. Pirmoji scenoje pasirodė Monika Linkytė, atlikusi dainą „My heart will go on“. Jausmingas pasirodymas paliko įspūdį ir publikai, ir mokytojams. Gintarė Sičiūnaitė uždainavo kūrinį „Counting stars“. Ji žiūrovams pasirodė vilkėdama įspūdingą kostiumą iš šviečiančių lempučių. 

„Jos abi turi fantastiškas galimybes, tiesiog viena turi daugiau to, ką vadinu gebėjimu hipnotizuoti scenoje. Be abejo, kalbu apie Gintę“, – sakė I.Valinskienė. 

D.Montvydas savo simpatijas paskirstė taip: 60 proc. skyrė Monikai, 40 proc. – Gintei. 

Gintė Sičiūnaitė
Gintė Sičiūnaitė

Paskutinieji į sceną lipo M.Vitulskio mokiniai. Miglė Šidlauskaitė uždainavo dainą „Listen to your heart“. Itin emocingas, jausmingas ir subtilus pasirodymas pavergė žiūrovų širdis. Dagna Kondratavičiūtė nusprendė gerbėjams dovanoti kūrinį „Love on top“. Jai talkino keturios seksualiai pasipuošusios šokėjos, savo balsu publiką ji pavergė nuo pirmų akordų. 

„Dagna iš tiesų yra favoritė nuo pat pradžių“, – vertino D.Montvydas. Jo teigimu, tokių dainininkų Lietuvoje – vienetai. Vis dėlto Miglės pasirodymą jis laiko nuoseklesniu. 

M.Vitulskis 60 proc. savo simpatijų skyrė Dagnai, 40 proc. – Miglei. 

Susumavus mokytojų ir žiūrovų dainininkams skirtas simpatijas paaiškėjo, kad iš „Lietuvos balso“ prieš pat superfinalą buvo lemta pasitraukti Gintarei Korsakaitei, Gintei Sičiūnaitei, Augustei Žičkutei ir Miglei Šidlauskaitei. 

„Lietuvos balso“ superfinale dėl nugalėtojo titulo kausis Monika Linkytė, Paulius Bagdanavičius, Goda Sasnauskaitė ir Dagna Kondratavičiūtė. 

Miglė Šidlauskaitė
Miglė Šidlauskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius