-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 30

Nuspręskite, ar „Lietuvos balso“ dalyvė Raimonda Vaičiūtė – Monicos Bellucci antrininkė?

LNK muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“ susirinko ne tik išskirtinai balsingi dalyviai, bet ir savo išvaizda primenantys tikras žvaigždes. Pavyzdžiui, projekto mokytojai Ingai Valinskienei jos komandoje dainuojanti Raimonda Vaičiūtė atrodo itin panaši į italų aktorę ir manekenę Monica Bellucci.
Raimonda Vaičiūtė ir Monica Bellucci
Raimonda Vaičiūtė ir Monica Bellucci / Žmonės.lt montažas

I.Valinskienės teigimu, R.Vaičiūtė ir M.Belluci – it du vandens lašai. Projekto „Lietuvos balsas“ laidose I.Valinskienė jau nesyk atkreipė dėmesį į šių moterų panašumą. 

Tai – ne pirma „Lietuvos balso“ dalyvė, kurią mokytojai lygina su užsienio žvaigždėmis. Monika Mėčiūtė jau lyginta su pačia Celine Dion.

Pati R.Vaičiūtė portalui Žmonės.lt sakė besijaučianti pamaloninta dėl tokių I.Valinskienės palyginimų. „Labai malonu, kad mane lygina su viena gražiausių moterų pasaulyje. Miela ir tai, kad pati I.Valinskienė manyje įžvelgia tai. Juk ji yra viena elegantiškiausių moterų Lietuvoje“, – džiaugiasi R.Vaičiūtė.

Pasirodo, jau ir anksčiau ji buvo lyginama su žinoma aktore. „Artimieji ir draugai visada man sakė, kad esu panaši į šią aktorę, tačiau šį komentarą praleisdavau pro ausis. Vieną vakarą po Ingos komentaro prisėdau prie interneto ir atsidariau jos fotoalbumą. Peržiūrėjusi nuotraukas pamačiau, kaip atrodysiu vyresnio amžiaus“, – juokiasi mergina.

Vėliau peržiūrėjo visus M.Bellucci sukurtus vaidmenis ir atrado dar daugiau bendra. „Gal praėjusiame gyvenime ji buvo kokia mano sesuo ar mama?“ – juokiasi dainininkė.

Įvertinti R.Vaičiūtės ir M.Bellucci panašumą galite specialioje apklausoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius