-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 12 11

„Show Makers Akademija“ ir „Lietuvos balsas“ skelbia muzikantų atranką

Šokių, vokalo ir atlikėjų studija „Show Makers Akademija“, kartu su muzikiniu TV projektu „Lietuvos balsas“ skelbia atranką į muzikos grupę ir kviečia muzikantus šį sekmadienį, 14 val. atvykti į „Show Makers Akademiją“.
Koncerto akimirka
„Lietuvos balso“ mokytojai / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Temos: 2 Akademija Muzika

Kiekvienam atlikėjui atrankos komisija skirs 10-15 min., kurių metu dalyviai galės papasakoti apie save ir sugroti pasirinktą kūrinį. „Neabejoju, kad nė vienas muzikantas nėra suinteresuotas groti tarp keturių sienų. Mes norime padėti jaunajai kartai prasimušti, todėl suteikiame šį išskirtinį šansą – muzikantai ne tik galės atlikti parašytus kūrinius, bet ir patys prisidėti prie kūrybinio proceso“, – sakė „Show Makers Akademijos“ vadovas Šarūnas Kirdeikis.

Atrinkti muzikantai, vadovaujami talentingo ir perspektyvaus pianisto, kompozitoriaus ir muzikos prodiuserio Mariaus Leskausko, talkins „Show Makers Akademijos“ atlikėjams Bertai Timinskaitei ir Gabrieliui Vageliui, o taip pat taps Kūrybos namų ELITAZ muzikos grupės antrąja sudėtimi.

„Show Makers Akademija“ šiais metais tapo oficialia tarptautinės talentų agentūros „Global Music & Talent Agency“ atstove Lietuvoje. GMTA kuruoja viso pasaulio atlikėjus, dalyvaujančius projekte „The Voice of...“, todėl ir visi „Lietuvos balso“ dalyviai bus įtraukti į pasaulinę šios agentūros duomenų bazę, o talentingiausių ir perspektyviausių vadyba Lietuvoje teks „Show Makers Akademijos“ žinion.

„Tai reiškia, kad mumis pasitiki ir labai dėl to džiaugiamės. Mes augam ir žengiam į tarptautinę rinką. Šalia tokios gigantės jaučiamės daug drąsesni. Dabar perspektyvos atsiveria labai plačios, o kiek sugebėsime jomis pasinaudoti, priklausys nuo įdirbio“, – džiaugėsi Š. Kirdeikis.

Norintys dalyvauti atrankoje kviečiami užpildyti anketą: http://www.elitaz.lt/anketa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius