Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ShopSpy“ mugė pritraukė „Mados infekcijos“ lankytojų dėmesį

"Mados infekcijos" metu Šiuolaikinio meno centre pirmąjame aukšte veikė "ShopSpy" parduotuvė. Čia stileivos galėjo atrasti stilingų ir unikalių Lietuvos dizainerių drabužių ir aksesuarų, gauti patikusio kūrėjo kontaktus ar net užsirezervuoti drabužį.
„Shopspy“ kampelis „Mados infekcijoje“
„Shopspy“ kampelis „Mados infekcijoje“ / „Shopspy“ nuotr.

Populiarumo sulaukęs kampelis džiugino mados entuziastes – jauki organizatorių sukurta aplinka skatino bendrauti, patarti bei dalintis. „ShopSpy“ pagalvės kvietė patogiai įsitaisyti, o šalia padėtų ir vėliau dovanotų „Laima stilius“ bei naujausio balandžio numerio „Laimos“ žurnalai rado savo skaitytoją. Visa tai garantavo puikią nuotaiką ir teigiamas emocijas tiek prieš renginį, tiek pertraukų metu.

Mugė turėjo ir tiesioginio eterio minučių, kurios buvo rodomos žurnalo „Laima“ bei „ShopSpy“ dovanotoje nemokamoje „Mados infekcijos“ transliacijoje internete. Savo požiūriu apie madą, stilių, Lietuvos dizainerius ir jų kolekcijas tiesioginiame eteryje noriai kalbėjo pasigrožėti mugės „lobiais“ sugūžėjusios mados blogerės, stilistės, dizainerės ir kitos mados entuziastės.

Penktadienį, pirmąją „Mados infekcijos“ dieną mugėn užklydo ir stiliaus patarimais dalinosi KABA jewellery kūrėja Karolina.

Ši „ShopSpy“ parduotuvė veikė visas „Mados infekcijos“ dienas: penktadienį, šeštadienį ir taip pat veiks visą sekmadienį nuo pat ryto iki renginio pabaigos. Visas nuotraukas iš parduotuvės galite pamatyti čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius