Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

16-metis Justinas Bieberis mėgaujasi P-Diddy dovanotu „Lamborghini“

Popsensacija vadinamas kanadiečių atlikėjas Justinas Bieberis kovo 1-ąją atšventė 16-ąjį gimtadienį, o prieš tris mėnesius gavo vairuotojo pažymėjimą. Tačiau paauglys gali pasigirti visai nevaikišku automobiliu – jo garaže stovi daugelio vyrų svajonė automobilis „Lamborghini“.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pavyduoliai turbūt net paraus iš pykčio sužinoję, kad saldžiabalsis paauglys įspūdingam automobiliui neišleido nė cento – „Lamborghini“ jam padovanojo 40 metų bičiulis reperis Seanas Combsas, geriau žinomas kaip P-Diddy.

Garsus amerikiečių reperis ir prodiuseris yra viešai pažadėjęs, kad padovanos J.Bieberiui savo baltą „Lamborghini“, kai paaugliui sueis 16-a. Tačiau J.Bieberis tąsyk nepriėmė vyresniojo atlikėjo žodžių rimtai.

Pirmąsyk prie naujojo automobilio vairo J.Bieberis buvo pastebėtas Los Andžele antradienį, kai su 20-mečiu draugu atlikėju Seanu Kingstonu sumanė atsigaivinti šaldytu jogurtu. Beje, baltas „Lamborghini“ yra jau antrasis 16-mečio J.Bieberio automobilis. Vaikinas turi ir naujutėlį visureigį „Range Rover“, kurį 16-ojo gimtadienio proga dovanų gavo iš amerikiečių atlikėjo Usherio. Jis J.Bieberiui padėjo sukurti hitą „Baby“.

Kaip primena dailymail.co.uk, pavyzdžiui, P-Diddy jau ne pirmąsyk itin prabangiu automobiliu apdovanoja nepilnametį. Savo sūnui Justinui Diorui 16-ojo gimtadienio proga jis įteikė prabangų vokišką limuziną „Maybach“. Į dovaną įėjo ir vairuotojo paslaugos.

Kaip atrodo naujasis J.Bieberio „Lamborghini“, pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius