Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

19-metė Kylie Jenner pildo nekilnojamojo turto kolekciją: už 12 mln. dolerių nusipirko dar vieną namą

Neretai garsenybės turi ne vieną, o kelis namus, bet dažniausiai jie būna skirtingose vietose. Tačiau realybės šou žvaigždė Kylie Jenner perka vis naujus namus toje pačioje Los Andželo apygardoje: naujausias 19-metės pirkinys jai atsiėjo net 12 mln. JAV dolerių.
Kylie Jenner namai
Kylie Jenner namai / Instagram ir Vida Press nuotr.

Kaip skelbia nekilnojamojo turto naujienų portalas „Trulia“, šis pirkinys – jau trečias Kylie Jenner namas, esantis turtuolių apgyvendintoje ir saugomoje Hiden Hilso bendruomenėje Los Andželo apygardoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip Kardashianų šeima sugebėjo paversti viešumą šlove ir turtais

Naujajame Kylie Jenner name yra aštuoni miegamieji ir net 11 vonios kambarių ir jis kol kas – pats brangiausias egzempliorius 19-metės nekilnojamojo turto kolekcijoje.

Šis 2015-aisiais statytas milžiniškas 1 226 kv. m namas yra 57 arų teritorijoje, Kylie Jenner bus pirmoji namo gyventoja.​

Didžiuliame name yra virtuvė su naujausia įranga, namų kino teatras, žaidimų kambarys ir net SPA bei masažų kambarys su dviem masažo stalais. O iš kieme esančio baseino atsiveria nuostabus vaizdas.

Vida Press nuotr./Kylie Jenner namai
Vida Press nuotr./Kylie Jenner namai

Žmonės.lt primena, kad Kylie Jenner pirmą savo namą nusipirko 2015-ųjų pavasarį, kai jai dar tebuvo 17 metų. Už kitoje Los Andželo gyvenvietėje Kalabase esantį namą, kuris šiuo metu jau parduodamas, paauglė sumokėjo 2,7 mln. JAV dolerių. Šių metų gegužę Kylie Jenner už 6,45 mln. JAV dolerių nusipirko dar vieną namą Hiden Hilse, o rugpjūtį išleido dar 4,5 mln. JAV dolerių kitam namui toje pačioje gyvenvietėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius