-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

AC/DC įkūrėjas Malcolmas Youngas serga silpnaprotyste

Malcolmas Youngas (61), vienas australų roko grupės AC/DC įkūrėjų, serga silpnaprotyste ir yra gydomas pagyvenusių žmonių centre Sidnėjuje.
AC/DC. (Malcolmas Youngas – dešinėje)
AC/DC. (Malcolmas Youngas – dešinėje) / „Columbia Records“ nuotr.

Energingoji AC/DC, viena pelningiausių visų laikų grupių, kurią Sidnėjuje 1973 metais įsteigė broliai Malcolmas ir Angusas Youngai, ketvirtadienį paskelbė, kad po 41 metų ritmine gitara grojęs Malcolmas dėl kažkokių sveikatos problemų išėjo į pensiją.

Tačiau grupė nurodė, kad dirbs toliau, gruodį išleis albumą „Rock or Bust“, o kitais metais leisis į pasaulines gastroles.

Laikraštis „The Australian“ pranešė, kad 61 metų M.Youngas pernai patyrė insultą, o „The Sydney Morning Herald“ rašė, kad jis serga demencija ir gyvena vienuose išskirtiniuose Sidnėjaus slaugos namuose.

„Jei pabūtum viename kambaryje su ir išeitum, o tada po minutės grįžtum, jis neprisimintų, kas tu toks“, – su šeima susijusį šaltinį citavo „The Sydney Morning Herald“ muzikos kritikas veteranas Bernardas Zuelas.

„Jis visiškai praradęs trumpalaikę atmintį. Jo žmona Linda apgyvendino jį slaugos namuose, – sakė šaltinis.

AC/DC, kuri per savo karjerą yra pardavusi daugiau kaip 200 mln. albumų kopijų, ketvirtadienį skelbdama apie naują įrašą nurodė, kad M.Youngas, kuris šiemet dėl sveikatos pasiėmė pertrauką, į grupę negrįš ir kad Stevie Youngas (Stivis Jangas), A. ir M.Youngų sūnėnas, „Rock or Bust“ grojantis ritmine gitara, lydės grupę per gastroles.

„Deja, dėl Malcolmo būklės pobūdžio jis negrįš į grupę“ – sakoma AC/DC interneto svetainėje.

Balandį pasirodžiusios naujienos apie M.Youngo ligą išprovokavo gandus, kad grupė gali sužlugti, bet būgnininkas Philas Ruddas praėjusį mėnesį sakė: „To niekada nebus. Angusas niekada neišeis į pensiją, o kadangi Angusas niekada neišeis, į pensiją niekada neišeisiu ir aš“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius