Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Adele neužleido Daktarui Hausui pirmosios britų topo eilutės

Aktoriaus Hugho Laurie, geriausiai žinomo dėl jo Daktaro Hauso vaidmens to paties pavadinimo seriale, debiutinis bliuzo albumas „Let Them Talk“ vos pasirodęs užėmė antrąją britų populiariausių muzikos albumų sąrašo eilutę.
Hughas Laurie
Hughas Laurie / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Nme.com, gegužės 9-ąją prekyboje pasirodęs 51-erių Laurie albumas nusileido 23-ejų dainininkės Adele dainų rinkiniui. Jos albumas „21“ nuo pat pasirodymo šių metų sausį išlaiko Didžiosios Britanijos topo aukščiausią poziciją. Joje Adele kūryba laikosi jau 15 savaičių. Ankstesnis Adele darbas, neįmantriai pavadintas „19“, užima trečiąją vietą geriausių albumų sąraše.

Reuters/Scanpix nuotr./Adele
Adele

Informacija, jog garsusis Daktaras Hausas – britas H.Laurie – išleis bliuzo muzikos įrašų albumą pasirodė dar praėjusių metų vasarą. Aktorius ir atlikėjas pasirašė sutartį su „Warner Bros.“ Jo prodiuseriumi buvo amerikiečių atlikėjas, prodiuseris ir gitaristas Joe Henry, kuris yra bendradarbiavęs su Madonna. Beje, vieną iš H.Laurie naujojo albumo kūrinių padėjo įrašyti legendinis atlikėjas Tomas Jonesas.

Tiesa, į britų singlų topo aukščiausias vietas H.Laurie dainos kol kas nepateko. Pirmoje singlų topo vietoje yra atlikėjo Bruno Mars  daina „The Lazy Song“, antroje – dueto „LMFAO“ kūrinys „Party Rock Anthem“, trečiojoje – Davido Guetta, Flo-Rida ir Nicki Minaj bendras darbas „Where Them Girls At“.

Hughas Laurie pristato savo pirmąjį bliuzo albumą „Let Them Talk“:

VIDEO: Hugh Laurie, Let Them Talk: An Introduction

Hughas Laurie – „Buddy Bolden's Blues“:

Hughas Laurie – „Guess I'm A Fool“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius