-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškėja daugiau aktoriaus Paulo Walkerio žūties aplinkybių

Aiškėja vis daugiau tragiškai pasibaigusios avarijos, kurios metu žuvo Holivudo žvaigždė Paulas Walkeris, aplinkybių.
Paulo Walkerio gerbėjai atsisveikina su aktoriumi jo žūties vietoje
Paulo Walkerio gerbėjai atsisveikina su aktoriumi jo žūties vietoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40-metis aktorius Paulas Walkeris žuvo šeštadienį apie 15.30 val. vietos laiku važiuodamas sportiniu automobiliu „Porsche GT“. Filmų „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė važiavo keleivio vietoje, o automobilį vairavo geras aktoriaus draugas, jo finansų patarėjas bei buvęs profesionalus lenktynininkas Rogeris Rodas, kuris taip pat žuvo.

Los Andželo policijos duomenimis, avariją greičiausiai sukėlė didelis greitis.

VIDEO: Pareigūnai dirba Paulo Walkerio žūties vietoje

Abu vyrai šeštadienį dalyvavo labdaringame renginyje, kurį organizavo Paulo Walkerio įkurta labdaros organizacija „Reach Out Worldwide“. Šiame renginyje turėjo vykti lenktynės ir surinkti pinigai turėjo būti aukojami nuo taifūno Filipinuose nukentėjusiems žmonėms. Besiruošdami lenktynėms Paulas Walkeris ir Rogeris Rodas išvažiavo į bandomąjį važiavimą ir, deja, taip ir nebegrįžo.

Avarija įvyko visai netoli vietos, kur vyko renginys – Paulas Walkeris ir Rogeris Rodas jau važiavo atgal. Renginio dalyviai su gesintuvais suskubo į nelaimės vietą ir bandė užgesinti liepsnas, tačiau jiems to padaryti nepavyko. Gaisrą užgesinti pavyko tik ugniagesiams, jie automobilyje ir aptiko visiškai sudegusius dviejų žmonių kūnus.

Jei kada nors greitis mane pražudys, neverkite, nes tai reikš, kad aš miriau šypsodamasis, – yra sakęs Paulas Walkeris.

TMZ duomenimis, avarijos aukų skrodimas atidėtas kelioms dienoms. Los Andželo apygardos koroneris privalo laukti dantų tyrimo atsakymų, nes užsiliepsnojus automobiliui abiejų vyrų kūnai sudegė taip, kad jų nebeįmanoma atpažinti – tik dantų tyrimas padės nustatyti, kuris kūnas yra kurio.

Be tėvų liko du nepilnamečiai – 15-metė Paulo Walkerio dukra Meadow, kuri visai neseniai persikėlė gyventi į Kaliforniją pas tėvą, ir 8-erių Rogerio Rodo sūnus, kuris buvo avarijos vietoje ir taip pat bandė užgesinti automobilį. Paulo Walkerio artimieji atskleidė, kad aktoriaus netektį ypač sunkiai išgyvena jo mylimoji, 23-ejų Jasmine Pilchard-Gosnell. Su ja aktorius kartu buvo septynerius metus.

VIDEO: Paulo Walkerio kolega Tyrese'as Gibsonas aktoriaus žūties vietoje

Socialiniuose tinkluose aktoriaus gerbėjai dalijasi jo pasakyta citata: „Jei kada nors greitis mane pražudys, neverkite, nes tai reikš, kad aš miriau šypsodamasis.“ Labdaringame renginyje dalyvavęs verslininkas ir aktoriaus draugas Billas Townsendas socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo nuotrauka, daryta kelios valandos prieš Paulo Walkerio žūtį.

„Facebook“ nuotr./Billas Townsendas ir Paulas Walkeris
„Facebook“ nuotr./Verslininkas Billas Townsendas su Paulu Walkeriu kelios valandos prieš jo žūtį

Koks bus naujausių aktoriaus filmų likimas?

Filmą „Greiti ir įsiutę 7“ kurianti kino kompanija „Universal“ su kūrybine juostos komanda sekmadienį susirinko į skubiai sušauktą susirinkimą, kuriame aptarė „Greitų ir įsiutusių 7“ likimą.

Buvo nuspręsta filmą vis tiek užbaigti, tačiau filmavimai kuriam laikui sustabdyti, kad visa komanda galėtų susitaikyti su kolegos netektimi. Sekmadienį, dieną po Paulo Walkerio žūties, filmas turėjo būti filmuojamas Atlantoje, pats Paulas Walkeris į filmavimo aikštelę turėjo sugrįžti po savaitės.

Kol kas dar neaišku, kaip vieno iš pagrindinių aktorių žūtis paveiks filmo scenarijų.

Avarijos, kurios metu žuvo Paulas Walkeris ir Rogeris Rodas, vietoje
Avarijos, kurios metu žuvo Paulas Walkeris ir Rogeris Rodas, vietoje

Filmo „Hours“, kuriame Paulas Walkeris atliko pagrindinį vaidmenį, kūrėjai nusprendė nekeisti planų ir filmo premjera vis tiek įvyks kitą penktadienį, gruodžio 13-ąją.

„Paulas tikrai būtų norėjęs, kad mes judėtume toliau. Jis labai didžiavosi šiuo savo projektu. Prieš dvi savaites rengėme spaudos konferenciją, prisimenu, kaip sėdėjome šalia vienas kito ir kaip jis norėjo, kad žmonės pamatytų naują jo filmą. Jis žiūrėjo į šį filmą kaip į tą, kuriame jis atsiskleidžia kaip tikras aktorius, jis norėjo, kad žmonės tai pamatytų“, – pasakojo filmo prodiuseris Peteris Safranas. Paulas Walkeris taip pat buvo šio filmo prodiuseris.

Filmas „Hours“ pasakoja apie dramatišką tėvo, kurį vaidina Paulas Walkeris, kovą už ką tik gimusios dukrelės gyvybę. Per gimdymą miršta jo žmona, dukrelei būtina medikų pagalba, o tuo metu Naująjį Orleaną užklupo audra Katrina. Po evakuacijos su naujagime dukra ligoninėje jis lieka vienas pats ir privalo surasti būdą, kaip išgelbėti dukros gyvybę.

VIDEO: Filmo „Hours“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius