Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Keri Russell susilaukė trečio vaiko

Aktorė Keri Russell (40 m.) pagimdė trečią vaiką – tai pirma bendra jos ir partnerio Matthew Rhyso (41 m.) atžala.
Keri Russell
Keri Russell / „Scanpix“/AP nuotr.

Aktoriai, kurie drauge vaidina JAV televizijos seriale „Amerikiečiai“ („The Americans“), kūdikio susilaukė praėjusią savaitę – tikslesnė data kol kas neskelbiama.

„Keri ir Mattas abu atrodo netveriantys džiaugsmu ir devintame danguje, – žurnalui „Us Weekly“ sakė šaltinis. – Jie nuolat fotografuoja kūdikį, o giminaičiai ir draugai siunčia dovanas.“

Šaltinis tvirtina, kad Keri taip pat padeda motina ir brolis, kurie „pastarąją savaitę gyvena pas Keri ir visą laiką šokinėja aplink kūdikį“.

Tai pirmas Matthew vaikas, o Keri dar turi aštuonerių metų sūnų Riverį ir ketverių dukrą Willą iš jau nutrauktos santuokos su Shane'u Deary.

Buvusi serialo „Felistitė“ („Felicity“) žvaigždė su Matthew Rhysu susitikinėja nuo 2013 metų, bet pora savo santykių neafišavo. Nors 2014 metais interviu laikraščiui „Los Angeles Times“ sugebėjo išsisukti nuo tiesioginių klausimų apie jų santykių statusą, aktorė atskleidė, kas jai labiausiai patinka dirbant su velsiečių kilmės mylimuoju.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Keri Russell ir Matthew Rhysas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Keri Russell ir Matthew Rhysas

„Kas man patinka, tai tas, kad su Rhysu viskas taip lengva, – sakė ji laikraščiui. – Jautiesi esantis patikimose rankose ir malonu taip dirbti, nes tarsi leidi jam atlikti visą sunkų darbą.“

Pora „Amerikiečiuose“ vaidina susituokusius sovietų šnipus Filipą ir Elizabet Dženingsus. Jie susipažino šio šou filmavimo aikštelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius