Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Paltrow figūrą dailina skysčių dieta

Organizmo valymas jau prieš kelerius metus tapo pasaulio žvaigždžių dažnai taikoma praktika, siekiant numesti papildomus kilogramus, išvaryti toksinus ir kitas nereikalingas medžiagas iš savo kūno. „Oskaro“ laimėtoja aktorė Gwyneth Paltrow neseniai išplatino viešą laišką, kuriame labai džiaugiasi savo trijų savaičių skysčių dieta, mat pavyko ne tik padailinti figūrą, bet ir įgyti daugiau energijos, rašo „Daily News“.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow / „Scanpix“ nuotr.

„Aš pabaigiau nuostabią trijų savaičių organizmo valymo ir detoksikacijos programą. Dabar jaučiuosi švari, laiminga ir daug lengvesnė, – džiaugėsi 36-erių artistė ir tikino, kad motyvaciją kėlė pradėję kristi kilogramai. – Numečiau kilogramus, kuriuos priaugau per smagų ir skanų atsipalaidavimo ir džiaugsmo laiką prieš mėnesį.

Aktorė vadovavosi gydytojo kardiologo ir detoksikacijos specialisto Alejandro Jungerio patarimais. Jis žmonėms siūlo kurį laiką vengti apdoroto maisto ir alergenų, o tuo metu lankytis saunoje, darytis masažą, maudytis karštose ir šaltose voniose, valyti odą – visa tai padeda aktyviau šalinti neigiamas medžiagas iš organizmo.

„Visa tai pagerina medžiagų apytaką ir skatina prakaitavimą, taip pradeda  geriau dirbti natūrali organizmo valymo sistema“, – teigia A.Jungeris.

G.Paltrow pridūrė, kad skysčių dieta suteikė labai daug energijos.

„Ši programa leido man reguliariai dirbti ir sportuoti. Klusniai vykdžiau viską, kas parašyta, ir galiu patvirtinti, kad programa veikia puikiai!“ – džiugesio neslėpė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius