Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 27 /10:44

Aktorės Halle Berry namuose susimušę Olivier Martinezas ir Gabrielis Aubry viešumoje pasirodė su kraujosruvomis

Po per Padėkos dieną Holivudo aktorės Halle Berry namuose įvykusių muštynių tarp jos buvusio draugo Gabrielio Aubry ir dabartinio sužadėtinio Olivier Martinezo, vyriškiai viešumoje pasirodė „pasipuošę“ mėlynėmis ir patinimais.
Olivieras Martinezas ir Halle Berry
Olivieras Martinezas ir Halle Berry / „Scanpix“ nuotr.

Vienu seksualiausių modelių tituluojamas modelis, H.Berry dukros Nahlos tėvas Gabrielis Aubry paparacų buvo nufotografuotas išeinantis iš prekybos centro, praneša Usmagazine.com. Vyriškio veidą bjaurojo ryški kraujosruva po kaire akimi. Atrodė, kad modelis vos gali matyti, nes akis buvo gerokai užtinusi. Tuo tarpu, Dailymail.co.uk rašo, jog G.Aubry ketina įrodyti, kad O.Martinezas ketino jį nužudyti

Gerokai sumušto G.Aubry nuotraukas galite pamatyti čia.

Dabartinis kino juostos „Debesų žemėlapis“ žvaigždės H.Berry mylimasis aktorius Olivier Martinezas viename Los Andželo restoranų pasirodė sutinusiais ir pamėlusiais krumpliais. Buvo akivaizdu, kad vyriškis Gabrieliui Aubry gerokai trinktelėjo, rašo People.com.

Primename, kad Žmonės.lt jau rašė apie aktorės H.Berry namuose įvykusį konfliktą bei muštynes. Abu vyrai tuomet atsidūrė ligoninės priimamajame: O.Martinezui buvo sulaužyta ranka ir sužeistas kaklas, o G.Aubry tenka gydyti sulaužytą šonkaulį ir veido sumušimus. Pranešama, kad pastarasis patyrė ir smegenų sukrėtimą.

Tiesa, pranešama, kad kaltinimai pateikti modeliui G.Aubry, nes liudininkai tikina, jog tai jis pradėjo konfliktą. Teisėjas skubiai įsakė Gabrieliui per 100 jardų nesiartinti prie H.Berry, O.Martinezo ir Nahlos. Manoma, kad dėl šio konflikto Halle gali būti dar sunkiau išsikovoti visateisę dukros globą, mat vaikų teisių apsaugos specialistai mano, jog mažylė tapo tėvų konflikto įkaite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius