Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės Penelope Cruz ir Natalie Portman pripažintos seksualiausiomis filmų žvaigždėmis

Sėkmė tebelydi kūdikių besilaukiančias Holivudo aktores Penelope Cruz ir Natalie Portman – moterys interneto lankytojų pripažintos seksualiausiomis 2011 metų žvaigždėmis.
Penelope Cruz
Penelope Cruz / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Interneto svetainės Fandango.com lankytojai vyrai seksualiausia 2011 metų filmų moterimi išrinko N.Portman. Ji apklausoje aplenkė Angeliną Jolie ir Halle Berry. Moterys savo favorite pasirinko ispanę P.Cruz. Ji moterų sudarytame sąraše taip pat aplenkė A.Jolie, H.Berry ir Jennifer Aniston.

Kadras iš „YouTube“/Natalie Portman
Kadras iš „YouTube“/Natalie Portman

Portalo lankytojai vyrai seksualiausiais 2011 metų filmų vyrais išrinko Johnny Deppą ir Ryaną Reynoldsą. Moterys savo ruožtu pirmą vietą skyrė J.Deppui, o antrą vietą atidavė Robertui Downey jaunesniajam.

Kalėdinį savaitgalį surengtos apklausos dalyviai taip pat rinko naują didžiąją amerikietiškų filmų žvaigždę, o ja tapo gražuolė Blake Lively.

Labiausiai nesuderinama žvaigždžių pora filmuose vyrai išrinko juostoje „Žaliojoje širšėje“ („The Green Hornet“) vaidinusius Sethą Rogeną ir Cameron Diaz, o moterys – Adamą Sandlerį ir Jennifer Aniston iš filmo „Just Go With It“.

Ir vyrų, ir moterų laukiamiausias kitų metų filmas yra „Haris Poteris ir mirties relikvijos. II dalis“ („Harry Potter & The Deathly Hallows - Part 2“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius