Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriai Courteney Cox ir Brianas Van Holtas pasuko skirtingais keliais

Holivudo aktorė Courteney Cox nutraukė ryšius su aktoriumi Brianu Van Holtu, trečiadienį pranešė jos buvęs vyras Davidas Arquette'as.
Courteney Cox ir Brianas Van Holtas
Courteney Cox ir Brianas Van Holtas / „Scanpix“ nuotr.

D.Arquette'as apie tai prasitarė, kai būdamas neblaivus kalbėjosi telefonu su savo draugu, radijo laidų vedėju Howardu Sternu.

Aktorius, iš pradžių vengė leistis į kalbas ir sakė: „Neketinu veltis į jos asmeninius reikalus.“ Tačiau galiausiai jis atskleidė, kad C.Cox gyvenime jau atsirado kitas žmogus.
„Ji yra su žmogumi, kuris ją myli ir ja rūpinasi. Man svarbu tik tiek. Ji – pati protingiausia, gražiausia draugė, kokią esu kada nors sutikęs“, – teigė D.Arquette'as.

Kaip pranešama, C.Cox ir B.Van Holtas pradėjo susitikinėti anksčiau šiais metais. D.Arquette'as kaltino C.Cox užmezgus „emocinį romaną“ su aktoriumi, kuris kartu su ja vaidino komiškame televizijos seriale „Cougar Town“. Tai įvyko 2010 metais, prieš C.Cox ir D.Arquette'o skyrybas po 11 metų trukusios jų santuokos. Skyrybų procesas buvo užbaigtas šių metų gegužę.

Išgėrusio D.Arquette'o skambutis H.Sternui nustebino daugelį aktoriaus gerbėjų, nes buvo pranešama, kad jis nevartojo alkoholio jau beveik dvejus metus po gydymosi reabilitacijos klinikoje, pradėto 2011 metais dėl priklausomybės nuo svaigalų.

Courteney Cox ir Davidas Arquette'as
Courteney Cox ir Davidas Arquette'as
VIDEO: Serialo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius