Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriaus Douglaso sūnui už prekybą narkotikais gresia įkalinimas iki gyvos galvos

„Oskaro“ laureato Michaelo Douglaso sūnui, kuris buvo suimtas praėjusio mėnesio pabaigoje, gresia įkalinimas iki gyvos galvos už didelio neteisėtų narkotinių medžiagų pardavimą pastaruosius trejus metus, nurodoma teismo dokumentuose.
Michaelas Douglasas su sūnumi Cameronu
Michaelas Douglasas su sūnumi Cameronu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

30 metų Cameronas Douglasas retkarčiais imdavosi aktoriaus vaidmenų ir nusifilmavo komedijoje „Šeimos vertybės“ su savo tėvu, taip pat seneliu Kirku Douglasu. Tačiau dabar jis yra kaltinamas pardavęs metamfetamino už dešimtis tūkstančių dolerių, sakoma šią savaitę paviešintame ieškininiame pareiškime.

C.Douglasas liepos 28 dieną buvo suimtas viename Manhatano viešbutyje, o kitą dieną Manhatano federalinis teismas jam pateikė kaltinimus, tačiau žinia apie garsaus Holivudo aktoriaus suėmimą pasklido tik trečiadienį.

Už du metamfetamino laikymo ir platinimo atvejus C.Douglasui gali būti skirta mažiausiai 10 metų įkalinimas, o didžiausia už tokį nusikaltimą numatoma bausmė – įkalinimas iki gyvos galvos.

C.Douglasas Kalifornijoje įsigijo didelį kiekį kristalinio metamfetamino, kuris 2006-2009 metais buvo siunčiamas jam į Niujorką buvo greituoju paštu „FedEx.“

Teismo dokumentuose nurodoma, kad jis palaikė ryšius su bendrininkais, kurie buvo JAV Kovos su narkotikais administracija (DEA) informatoriai.

2007 metais C.Douglasas buvo suimtas Santa Barbaroje (Kalifornija) dėl kokaino laikymo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius