Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Liamas Neesonas išsirengė rinkdamas lėšas krūties vėžio tyrimams

Garsus airių aktorius Liamas Neesonas (60) įrodė, kad turi užtenkamai drąsos, humoro ir geros valios – pasirodydamas populiariame Ellen DeGeneres pokalbių šou ne pirmos jaunystės vyras nusirengė iki trumpikių kilnaus tikslo labui.
Liamas Neesonas
Liamas Neesonas / „Youtube“ stopkadras

L.Neesonas iššūkiui ryžosi paprašytas paremti kampanijai, kurios metu E.DeGeneres renka lėšas krūties vėžio tyrimams. Aktorius televizijos eteryje sutiko dalyvauti nuotaikingame ir šlapiame žaidime. Vos pasirodęs studijoje žinomas vyras nudžiugino moteriškąją žiūrovių dalį rožiniu chalatėliu ir ryškiai rožinėmis trumpikėmis.

Šmaikštaus „GunkTank“ pavadinto žaidimo metu L.Neesonas buvo pasodintas į stiklinę kabiną, o į taikinį mėtydama nuo vėžio pagijusi šou viešnia ir E.DeGeneres stengėsi pataikyti į patį centrą. Pataikius į centrą garsus aktorius buvo apipiltas vandeniu.

Pagal taisykles viešnia turėjo pataikyti į patį taikinio centrą – už tai vėžio tyrimams būtų atseikėta 10 tūkst. JAV dolerių, tačiau L.Neesonas sumanė sumą padidinti. „Jei nusimesiu chalatą, ar 10 tūkstančių virs 20?“ – paklausė jis ir sulaukė teigiamo E.DeGeneres atsakymo, tad vienomis trumpikėmis į kabiną žengęs aktorius uždirbo net 20 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius