-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Melas Gibsonas mėgino padėti Whitney Houston įveikti priklausomybę nuo narkotikų

Holivudo žvaigždė Melas Gibsonas mėgino padėti dainininkei Whitney Houston spręsti asmenines problemas, kai ją buvo ištikusi didžiausia priklausomybės nuo narkotikų krizė, praneša žiniasklaida.
Melas Gibsonas
Melas Gibsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmo „Narsioji širdis“ (angl. „Braveheart“) žvaigždė taip pat padėjo popmuzikos žvaigždei Britney Spears 2008-aisiais, kai ji palūžo psichologiškai. Tąsyk aktorius jai siūlė apsigyventi savo viloje Kosta Rikoje, kad ji ten galėtų atsigauti netrikdoma žiniasklaidos dėmesio.

Portalo TMZ.com žiniomis, M.Gibsonas mėgino padėti W.Houston, kai ši kovojo su priklausomybe nuo kokaino, marihuanos ir kitų narkotikų 2000-ųjų pradžioje. Tinklalapio redaktoriai tvirtina, kad aktorius aplankė W.Houston ir kurį laiką praleido su ja, mėgindamas padėti įveikti narkotikų demonus. Kaip teigiama, būtent dėl šių pastangų M.Gibsonas buvo pakviestas į šeštadienį vyksiančią privačią dainininkės laidotuvių ceremoniją.

Tačiau M.Gibsonas dėl asmeninių priežasčių negalės atvykti į W.Houston laidotuves, kurios vyks atlikėjos gimtajame mieste Niuarke, Naujojo Džersio valstijoje.

Teigiama, kad atsisveikinti su W.Houston atvyks daug garsenybių, tarp jų aktorius Kevinas Costneris, dainininkai Aretha Franklin ir Stevie Wonderis.

W.Houston mirė praėjusį savaitgalį. Kol kas tiksli jos mirties priežastis nežinoma, laukiama kol bus atlikti toksikologiniai tyrimai. Dainininkė bus palaidota sekmadienį, kitą dieną po gedulingų apeigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius