Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Zacas Efronas įsivėlė į muštynes su benamiais

Merginų numylėtinis Zacas Efronas praėjusį savaitgalį užklydo į nekokios reputacijos Los Andželo landynių rajoną ir čia įsivėlė į muštynes su benamiais, praneša TMZ.
Zacas Efronas
Zacas Efronas / „Scanpix“ nuotr.

26-erių aktorius pavojingame rajone sekmadienį jau po vidurnakčio užstrigo, kai baigėsi benzinas. Jis su savo asmens sargybiniu mašinoje laukė, kol atvažiuos iškviestas vilkikas, turintis nutempti automobilį. Belaukdami vyrai pro langą išmetė butelį, kuris nukrito prie šaligatvyje besibūriuojančių benamių. Pamanę, kad butelis buvo mestas specialiai į juos, supykę benamiai prisistatė prie automobilio. Du vyrai užpuolė Zaco Efrono asmens sargybinį, taigi šis išlipo iš mašinos jam padėti ir pats gavo stiprų smūgį į veidą.

Besimušančius vyrus išskyrė pareigūnai, kurie patruliavo po rajoną ir pastebėjo muštynes. Nė vienas iš muštynių dalyvių nebuvo suimtas, nes policija mano, kad dėl to kaltos abi pusės. Medikų pagalbos taip pat nė vienam neprireikė.

Vienas šaltinis TMZ sakė, kad Zacas Efronas incidento metu buvo akivaizdžiai neblaivus.

Šiame Los Andželo rajone dažnai būriuojasi gaujos bei narkotikų prekeviai, taigi policija griežčiau kontroliuoja šią vietą.

Žmonės.lt primena, kad „Mokyklos miuziklo“ žvaigždė Zacas Efronas praėjusį lapkritį buvo susilaužęs žandikaulį – oficialiai pranešta, kad aktorius namuose paslydo ant šlapių grindų, tačiau kita versija tvirtina, kad taip jis susižalojo būdamas labai girtas. Pernai jis net du kartus gydėsi reabilitacijos klinikoje nuo priklausomybės kvaišalams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius