Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Allen jaučiasi kaip žvėris narve

Britų popmuzikos žvaigždė Lily Allen prisipažino, jog kartais dėl pernelyg didelio dėmesio jaučiasi taip, tarsi būtų uždaryta narve ir niekaip negalėtų ištrūkti.
Lily Allen
Lily Allen / Dailymail.co.uk nuotr.

23-ejų atlikėja teigia, kad dažnai pasijunta tokia pavargusi nuo nuolatinio paparacų persekiojimo, jog nusprendžia apskritai niekur neiti iš namų.

„Kartais dėl to, kad mane visą dieną persekioja 20 vyrų su kameromis, pasijuntu tarsi žvėris narve. Visa tai prasideda iškart, vos tik išeinu pro duris“, – skundėsi L.Allen.

Pastarasis nemalonus incidentas, sugadinęs dainininkės nuotaiką, nutiko prieš keletą savaičių. Į L.Allen automobilį tąkart įsirėžė iš paskos važiavusio fotografo transporto priemonė. Atlikėja aiškiai parodė, ką apie tai galvoja. Ji garsiai šaukdama iššoko iš automobilio, ėmė kumščiuoti ir spardyti persekiotoją, o galiausiai metė į jį vandens buteliuką.

L.Allen papasakojo, kad incidentas nutiko tuo metu, kai ją sekė septyni automobiliai. Jų vairuotojai netgi važiavo degant raudonam šviesoforo signalui, kad tik neatsiliktų nuo „aukos“.

Dabar atlikėja džiaugiasi tuo, kad jai pavyko gauti apribojančią teismo nutartį. „Fotografai negali laukti prie mano namų, sekti manęs automobiliais, tykoti prie draugų ar šeimos narių namų. Jie taip pat negali fotografuoti manęs, kai esu su draugais ar šeima. Nors tai man kainavo nemažai pinigų, dėl to visai nesigailiu. Jaučiuosi labai laiminga ir dėkinga“, – sakė populiari dainininkė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius