Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Amerikos arenos grasina nebepriimti Miley Cyrus dėl per daug gašlaus koncertinio turo

Neseniai prasidėjęs skandalingosios dainininkės Miley Cyrus koncertinis turas „Bangerz“ sulaukė prieštaringų reakcijų – dėl per daug gašlaus šou skundžiasi nepilnamečių tėvai ir koncertų arenos, o bilietų pardavimai mažesni nei tikėtasi.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Miley Cyrus

Savo koncertiniame ture Miley Cyrus imituoja sekso sceną su vyru, kuris yra užsidėjęs buvusio JAV prezidento Billo Clintono kaukę, geidulingai graibosi su viena iš šokėjų ir laksto po sceną su dizainerio Roberto Cavalli kurtu kanapių lapais dekoruotu kostiumu.

Po tokių šou Miley Cyrus komandą užplūdo pasipiktinimo laiškai, kuriuose tėvai skundžiasi atlikėjos elgesiu koncerte, į kurį įleidžiami ir nepilnamečiai, bei reikalauja, kad visas turas būtų nutrauktas.

„Jos komanda, į kurią įeina vadybininkai, visa turo komanda su režisieriumi, kostiumų departamento darbuotojais bei choreografais iškviesti ant kilimėlio, nes ne viena Amerikoje esanti arena jau pagrasino, kad nesiėmus veiksmų nebepriims atlikėjos su tokia gašlia programa“, – pasakojo vienas šaltinis.

Atlikėjos komanda neigia šias kalbas ir tvirtina, kad jos gerbėjai yra patenkinti šou.

„Miley sukūrė turą, kuris yra didelis, įspūdingas, įdomus ir toks, kokio galima tikėtis iš Miley Cyrus. Koncertų apžavlgos yra nuostabios ir svarbiausia, kad gerbėjams šou patinka ir jie koncerte puikiai praleidžia laiką“, – tvirtino Miley Cyrus atstovas.

Plačiai išreklamuotas Miley Cyrus koncertinis turas muzikos mylėtojų per daug nesudomino – iš pradžių bilietai į „Bangerz“ turą buvo parduodami vidutiniškai už 225 JAV dolerius (566 Lt), o dabar kaina sumažėjo iki 182 JAV dolerių (458 Lt).

Skandalingosios atlikėjos koncertinis turas baigtis turėtų birželį Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius