Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amy Winehouse: naujas kokaino princesės gyvenimo etapas

Ši britų dainininkė ligi šiol visiems asocijavosi su pragertu talentu ir narkotikų pražudyta jaunyste. Ne be reikalo užsienio žiniasklaida talentingąją Amy pravardžiuodavo vaikščiojančia nelaime. Tačiau neseniai jaunos moters gyvenime atsirado naujas žmogus, kurį atlikėjos tėvai vadina Dievo dovana.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / Scanpix nuotr.

Vardas, pavardė: Amy Jade Winehouse.
Gimimo data, vieta: 1983 09 14, Londonas, Anglija. 26 m.
Šeima, kurioje gimė: atlikėja gimė Anglijos žydų šeimoje; tėvas – buvęs taksistas, mama – farmacininkė; Winehouse – vienturtė.
Šeiminė padėtis: 2007-2009 m. buvo ištekėjusi už muzikos prodiuserio asistento Blake’o Fielderio–Civilio (31).
Širdies reikalai: šiuo metu Amy susitikinėja su kino režisieriumi Regiu Travissu (33).
Pasiekimai: britų soulo, džiazo ir popdainininkė; pirmoji Didžiosios Britanijos moteris, pelniusi net penkis „Grammy“ apdovanojimus.

Scanpix nuotr./Amy Winehouse. Manoma, kad strazdanas ant veido Winehouse pati nusipiešia.
Scanpix nuotr./Amy Winehouse. Manoma, kad strazdanas ant veido Winehouse pati nusipiešia.

Vartojanti svaigalus psichė

Kaip ir dauguma talentingų žmonių, Amy ilgą laiką gyveno savame pasaulyje, kurį sunkino priklausomybė nuo alkoholio ir narkotikų. Winehouse burnoje nuolat smilkdavo cigaretė, ji sunkiai užmigdavo be alkoholio, keikėsi kaip vežikas, o rengėsi lyg prostitutė. Amy periodiškai atsiguldavo į psichikos sutrikimų centrą.
Dainininkei net skyrė namų areštą. Kiaurą parą ji buvo stebima. Prie britės namų budėjo apsaugininkas, kuriam buvo liepta neįleisti jokių nepageidaujamų asmenų. „Tai bus daroma jos pačios labui“, – tąsyk sakė prodiuseris.
Teigiama, kad Amy atsisakydavo gerti vaistus, kurie būtų padėję suvaldyti maniakinės depresijos paūmėjimus. Atlikėjos kalbos, kad ji turi valgymo sutrikimų („truputį anoreksijos, šiek tiek bulimijos“), savęs vadinimas „labiau vyru, nei moterimi“, pasakymai, kad visi jos vadybininkai ir prodiuseriai yra idiotai, bylojo, jog Amy nėra visiškai adekvatus žmogus. „Nesu modelis, kuris privalo atitikti visuomenės sukurtą įvaizdį. Nesureikšminu savęs ir nemanau, kad kitiems esu labai įdomi. Įrašiau albumą, kuriuo didžiuojuosi, bet tai viskas. Aš ir toliau žaidžiu pagal savo taisykles“, – tuo metu kalbėjo Amy.

Implantai jai netinka

Praėjusiais metais Amy pasididino krūtis. Sumokėjusi 25 000 svarų sterlingų (apie 103 500 litų) ir pakeitusi liemenėlę iš B į D dydį, dainininkė savo grožybes ne kartą demonstravo gausiam žurnalistų ir gerbėjų būriui. Buvo akivaizdu, kad Winehouse didžiuojasi nauja krūtine. Deja, šis jausmas truko neilgai...
Po kelių mėnesių atlikėja pradėjo jausti skausmus krūtų srityje. Po apžiūros medikai Amy rekomendavo kuo greičiau pašalinti krūtų implantus. Dėl tokio medikų sprendimo itin susikrimto Winehouse tėvas, mat jis buvo įsitikinęs, kad pasididinusi krūtinę dukra išsivaduos nuo nevisavertiškumo komplekso ir pasijus daug patrauklesnė.

„Džiaugiuosi naujais dukters santykiais. Ji kyla iš dugno ir pagaliau gyvena visavertį gyvenimą. Regis – labai mielas, normalus vaikinas“, – sako Amy tėvas.

Vyras – nelaimių demonas

2006 m. pradžioje pasirodė penkiais „Grammy“ apdovanojimais įvertintas Winehouse albumas „Back To Black“. Tuo metu ji susipažino su būsimu vyru Blake’u Fielderiu–Civiliu. Vienoje spaudos konferencijoje Amy šokiravo susirinkusius žurnalistus. Kai atlikėjai buvo užduotas suktas klausimas apie asmeninį gyvenimą, ji išsitraukė kišeninį veidrodėlį, jį sudaužė ir šuke ant savo pilvo išsiraižė „I Love Blake“, taip patvirtindama kalbas apie jos santykius su Fielderiu–Civiliu.
Netrukus Amy už jo ištekėjo. Ši porelė nuolat svaiginosi narkotikais. Blake’as neslepia, kad būtent jis pripratino žmoną prie kvaišalų. Kartą jie buvo pastebėti besimušantys gatvėje. Pasak dainininkės, peštynės įvyko dėl to, kad Blake’as aptiko ją vartojančią narkotikus su prostitute.
Winehouse ir Fielderio–Civilio santuoka truko neilgai. 2008 m. Blake’as pateko į kalėjimą už muštynes. Amy pažadėjo laukti, tačiau ilgai neištvėrė. Netrukus vyras ją apkaltino neištikimybe ir pareikalavo skyrybų. Atlikėja dar bandė puoselėti blėstančius jausmus. Nors dukters santykiams su Blake’u labai priešinosi Amy tėvas, ji vis tiek rasdavo progų pabendrauti su mylimuoju. Šį pavasarį sklido kalbų, kad porelė ir vėl ketina susituokti, tačiau į dainininkės gyvenimą, atrodo, įsiveržė naujas vyrukas – visiška buvusiojo priešingybė…

AOP nuotr./Amy Winehouse su Regiu Travissu
AOP nuotr./Amy Winehouse su Regiu Travissu

Dėl naujojo vaikino metė cigaretes ir svaigalus

Kino režisierius Regis Travissas neturi žalingų įpročių, be to, jis elegantiškas ir elgiasi santūriai. Dėl šio vyruko Amy atsisakė alkoholio, narkotikų ir cigarečių.
„Ji visiškai pasikeitė. Aš ja labai didžiuojuosi. Dėl Regio Amy metė rūkyti. Dabar ji nė neprisiliečia prie alkoholio. Amy sako, kad šiuo metu yra kaip niekada laiminga. Regis ją pavertė normaliu žmogumi. Jis – tikras džentelmenas. Amy netgi sakė netrukus įrašysianti naujų dainų ir šįkart jai užteks jėgų jas išpopuliarinti“, – džiaugsmo neslepia artimas Winehouse bičiulis dailininkas Samas Shakeris (71).
„Džiaugiuosi naujais dukters santykiais. Ji kyla iš dugno ir pagaliau gyvena visavertį gyvenimą. Regis – labai mielas, normalus vaikinas“, – sako Amy tėvas.
„Man atrodo, dar anksti kažką planuoti, tačiau mano motiniška širdis džiaugiasi, kai matau, kad šalia Regio dukra yra laiminga. Ji jame tiesiog ištirpo! Jų santykiai – Dievo dovana. Aš, kaip ir bet kuri motina, trokštu savo vaiką matyti sveiką ir laimingą. Būtų nuostabu, jei Regis sugebėtų padėti Amy“, – sako dainininkės motina.

Įdomūs faktai:

• Dešimtmetė Amy su drauge įkūrė savo pirmąją grupę „Sweet’n’Sour“.
• Būdama 14 metų, Winehouse sukūrė savo pirmąsias dainas, buvo išmesta iš mokyklos ir pirmąkart pabandė narkotikų.
• 2007 m. garsiajame pono Richardo Blackwello (1922–2008) blogiausiai besirengiančių garsenybių sąraše ji užėmė 2–ąją vietą. 1–oji tąsyk buvo skirta Victoriai Beckham (36).
• Dizaineris Karlas Lagerfeldas (76) Amy viešai pavadino savo mūza.
• Medikai dainininkei diagnozavo plaučių emfizemą ir įspėjo, kad jei ji toliau vartos narkotikus, netrukus mirs.
• Amy – Rusijos turtuolio Romano Abramovičiaus (43) draugė. Beje, atlikėja tvirtina, kad yra truputį įsimylėjusi JAV prezidentą Baracką Obamą (48).
• Manoma, kad strazdanas ant veido  Winehouse pati nusipiešia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius