-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Amy Winehouse prieš grįždama reabilituotis gurkštelėjo degtinės

Kurį laiką didelio masto pasirodymų nerengusi dainininkė Amy Winehouse, pasirodo, sugrįžo į reabilitacijos kliniką.
A.Winehouse
A.Winehouse / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Amy Winehouse

Atlikėjos atstovai patvirtino People.com, kad 27-erių atlikėja trečiadienį vėl tapo vienos reabilitacijos klinikos kliente ir toliau mėgins kovoti su alkoholizmu.

„Ji nori būti pasiruošusi pasirodymams Europoje šią vasarą, tad nutarė kreiptis pagalbos. Amy bus „Priory“ klinikoje tol, kol taip patars gydytojai“, – sakoma pranešime. Pasak A.Winehouse artimų šaltinių, pakartotinę jos reabilitaciją iniciavo tėvas Mitchas Winehouse‘as. „Amy tėtis ją pasisodino prieš save ir pasakė manantis, kad ji ir vėl per daug geria. Ji sutiko, kad gydytojai atliktų situacijos vertinimą, kol alkoholis jai netapo dar didesne problema“, – kalbėjo šaltinis.

Tiesa, pasak liudininkų, A.Winehouse alkoholio nutarė neatsisakyti iki paskutinės akimirkos. Pranešama, kad ji gurkšnojo degtinę iš miniatiūrinio buteliuko net pakeliui į reabilitacijos kliniką.

Dainininkė ketina atgauti formą prieš koncertus Europoje, kurie prasidės jau birželio 18-ąją Belgrade, Serbijoje, vėliau A.Winehouse keliaus į Turkiją, Graikiją, Ispaniją, Šveicariją, Italiją, Lenkiją, Vengriją ir Rumuniją. Jos turas turėtų baigtis rugpjūčio 15-ąją Bucharešte.

Tikimasi, kad turo metu atlikėja pristatys savo ilgai laukto naujo albumo medžiagą. Kol kas yra tik du jos albumai – debiutinis 2003-ųjų „Frank“ ir 2006-aisiais išleistas „Back To Black“, atnešęs A.Winehouse pasaulinį pripažinimą, kurį mergina vėliau išbarstė dėl alkoholio ir narkotikų priklausomybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius