-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Amy Winehouse šeima ruošiasi laidotuvėms, kur ir kada jos vyks, slepiama

Britų kanalas BBC skelbia, kad šeštadienį mirusios 27-erių dainininkės Amy Winehouse laidotuvės įvyks antradienį.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nurodoma, kad šiaurės Londone, Kemdeno rajone, gyvenusi atlikėja veikiausiai bus palaidota šioje miesto dalyje. Tiesa, kur tiksliai ir kelintą valandą, kruopščiai slepiama – šeima nori privataus atsisveikinimo tik artimiausių žmonių ir draugų būryje.

„Amy Winehouse laidotuvės įvyks antradienį, jose dalyvaus tik jos šeima ir draugai“, – sakė Winehouse‘ų šeimos atstovas spaudai. Anksčiau buvo pranešta, kad su atlikėjos kūnu bus atsisveikinta kaip įmanoma greičiau, mat to reikalauja žydų tradicijos.

A.Winehouse kūnas buvo rastas šeštadienio popietę jos namuose. Skrodimas buvo atliktas pirmadienį, tačiau mirties priežastis kol kas neskelbiama. Teigiama, kad jos aiškinimasis gali užtrukti iki keturių savaičių – tiek laiko gali prireikti toksikologiniams testams atlikti.

Užuojautas šeimai pareiškė ir daugiau pasaulinio garso atlikėjų. Graikų kilmės britų muzikantas George‘as Michaelas savo „Twitter“ svetainėje parašė, kad Amy buvo „dvasingiausia vokalistė Didžiosios Britanijos istorijoje“. Itin populiari atlikėja Adele savo oficialiame tinklalapyje parašė, jog A.Winehouse „praskynė kelią tokiems dainininkams kaip aš ir žmonės vėl ėmė žavėtis britų kuriama muzika“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius